05.07.2019 KL.17:00
Sølvsalen
KR. 300,-

Moskus

Med smittende lekenhet, sveiseblind sjangerblanding og obsternasig eksperimentvilje har Moskus blitt en av de viktigste stemmene i den nye generasjonen av norsk jazz

Med Paul og Carla Bley som forbilder og uforutsigbarhet som rettesnor, har bandet samme referanser og holdninger som Svein Finnerud Trio og Close Erase i sin tid brakte med seg inn på den norske jazzscenen. Med fire plateutgivelser og tre spellemannsnominasjoner har også Moskus for alvor satt sitt preg på den samme arenaen.
 
Med fjerdeplata «Mirakler» (2018) sitt komplett originale og sjangerpulveriserende uttrykk, hører man lyden fra en målrettet gruppe med både frisk, morsom og seriøs musikk som vet hvor den skal. Moskus tar deg med gjennom et spenn av sinnsstemninger gjennom glimrende improvisasjon i et sjangerfritt univers, hvortrioen opererer med en synth- og perkusjonsmettet klangpalett der lekenheten utspiller seg med fagsikker autoritet.
 
Moskus viser stor dynamikk i uanstrengte vekslinger mellom utagerende lek og innoversøkende alvor, mellom fri improvisasjon og komponert materiale, og kombinerer et personlig og modent uttrykk med ungdommelig energi og ubegrenset åpenhet.
 
Anja Lauvdal – piano
Fredrik Luhr Dietrichson – bass
Hans Hulbækmo – trommer
 

Dørene åpnes ca kl. 16:00
Konsertstart kl. 17:00
Aldersgrense: 18 år

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 
 
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.