lørdag 07.07.18
Kongsberg Musikkteater

Mike Stern/Randy Brecker Band

Gitarikonet Mike Stern tar med seg toppmusikere som Randy Brecker og Dennis Chambers til årets jazzfestival på Kongsberg.

Konsertstart: 22:00 Pris enkeltbillett: 490,-

OBS! Klokkeslettet for konserten er endret fra kl. 19:00 til kl. 22:00. 

Alle som er interessert i jazzgitar, regner Mike Stern som en av de virkelig store gitarister i sin generasjon. Han er en musiker med enestående evner, og i hans spill sporer vi både beboppens uttrykk så vel som sterke stenk av blues – og med tydelige innslag av rockens intensitet. Mange forbinder ham selvfølgelig med fusion. Han har hatt en strålende karriere, helt fra han spilte i ‘Blood Sweat and Tears’ på 1970-tallet og med Miles Davis på 1980-tallet. Diverse muskkblader har flere ganger kåret ham til Best Jazz Guitarist of the Year, og han har vært Grammy-nominert seks ganger. Med seg til Kongsberg har han med seg kjente musikere som Randy Brecker og Dennis Chambers. De har begge en mangfoldig karriere bak seg, og begge befinner seg svært vel i en fusion – og jazz/rock -sammenheng. Trompeter og komponist Randy Brecker har vært med på å forme lyden av jazz, r’n’b og rock i mer enn fire tiår. Med sin umiskjennelige trompetlyd har han bidratt på mer enn hundre album med et bredt spekter av artister; fra James Taylor, Bruce Springsteen og Parliament til Frank Sinatra, Steely Dan, Jaco Pastorius og Frank Zappa.

Denne konserten kommer garantert til å by på noen solide munnfuller av musikalsk føde – enten man prioriterer jazz, rock eller fusion.

Mike Stern (el-gitar), Randy Brecker (trompet), Tom Kennedy (el-bass), Dennis Chambers (trommer)

Andre artister

Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 19:00

Veslemøy Narvesen

Energimølla
Onsdag 3. juli / Kl: 21:00

Gard Nilssen Acoustic Unity + Emmeluth & Møster

Kongsberg Musikkteater
Torsdag 4. juli / Kl: 21:00

John Scofield & Dave Holland Duo

Christians kjeller
Onsdag 5. juli / Kl: 20:30

Amund Maarud Trio

Jazzboksen
Onsdag 5. juli / Kl: 14:00

Jazzprat med Now’s the Time: Thomas Hylland Eriksen & David Murray

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat med Now’s the Time

Gratis