07.07.2017 KL.14:00
Energimølla
KR. 300,-,-

Megalodon Collective

Det må være et helt spesielt bra band som både blir Spellemannsnominert for sin første plate og vinner den prestisjetunge Jazzintro-konkurransen. Et slikt band er Megalodon Collective!

Da Megalodon Collective vant Jazzintro sommeren 2016, uttalte juryen: «Vinneren av Jazzintro 2016 framstår som et komplett band med fantastiske instrumentalister. Bandet har en utrolig forfriskende blanding mellom fullt anarki og fin struktur. De spiller supertight og skranglete på samme tid. Det er massivt, lekent og improvisasjonspartiene har en tydelig retning». Dette overskuddsfenomenet av et band har sitt utspring i jazzutdanninga ved NTNU i Trondheim. De har for lengst erobret resten av landet og er i full gang med å etablere seg internasjonalt. Nylig kom også deres andre plate «Animals» ut til strålende kritikker. 

Det er en glede for Kongsberg Jazzfestival å kunne presentere Megalodon Collective på årets festival!

Karl ‘Kalle’ Nyberg (saksofon),Martin Myhre Olsen (saksofon), Petter Kraft (saksofon),Karl Haugland Bjorå (gitar), Aaron Mandelmann (bass), Andreas Skår Winther (trommer), Henrik Lødøen (trommer)

NB! Begrenset antall sitteplasser!

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.