07.07.2017 KL.14:00
Energimølla
KR. 300,-,-

Megalodon Collective

Det må være et helt spesielt bra band som både blir Spellemannsnominert for sin første plate og vinner den prestisjetunge Jazzintro-konkurransen. Et slikt band er Megalodon Collective!

Da Megalodon Collective vant Jazzintro sommeren 2016, uttalte juryen: «Vinneren av Jazzintro 2016 framstår som et komplett band med fantastiske instrumentalister. Bandet har en utrolig forfriskende blanding mellom fullt anarki og fin struktur. De spiller supertight og skranglete på samme tid. Det er massivt, lekent og improvisasjonspartiene har en tydelig retning». Dette overskuddsfenomenet av et band har sitt utspring i jazzutdanninga ved NTNU i Trondheim. De har for lengst erobret resten av landet og er i full gang med å etablere seg internasjonalt. Nylig kom også deres andre plate «Animals» ut til strålende kritikker. 

Det er en glede for Kongsberg Jazzfestival å kunne presentere Megalodon Collective på årets festival!

Karl ‘Kalle’ Nyberg (saksofon),Martin Myhre Olsen (saksofon), Petter Kraft (saksofon),Karl Haugland Bjorå (gitar), Aaron Mandelmann (bass), Andreas Skår Winther (trommer), Henrik Lødøen (trommer)

NB! Begrenset antall sitteplasser!

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.