09.07.2021 KL.17:30
Sølvsalen
KR. 350,-

AVLYST: Marilyn Mazur Trio

Marilyn Mazur, Josefine Cronholm og Krister Jonsson

Denne konserten er dessverre avlyst og flyttet til festivalen i 2022 pga omstendighetene rundt Covid-19. Billettkjøpere vil bli kontaktet med spørsmål om refusjon eller flytting av billetten til 2022.

Den danske perkusjonisten Marilyn Mazur er ikke bare en av Skandinavias mest markante jazzmusikere, men tilhører i høy grad den internasjonale eliten. Hun har spilt med storheter som Miles Davis. Gil Evans, Wayne Shorter og Jan Garbarek, og hun er det rytmiske navet i en rekke egne grupper. Nå får vi oppleve henne i trio med vokalisten Josefine Cronholm og gitaristen Krister Jonsson. 

Marilyn Mazur er en høyst personlig instrumentalist. Inne i en skog av trommer og alskens remedier det er mulig å få lyd ut av, utfolder hun seg med et spill som snart er varsomt og vart neddempet, snart kraftfullt swingende. Med seg på årets festivalkonsert har hun to svensker som hun har hatt et nært samarbeid med i mange år. Vokalisten Josefine Cronholm er utvilsomt en av Nordens fineste vokalister. Hun formidler sine tekster med varme og nærhet og sitt nærmest magnetiske nærvær på scenen. – Gitaristen Krister Jonsson utmerker seg med et særdeles vitalt spill – som både kan være lyrisk ettertenksomt og friskt og fyrig. Trioens musikk spenner fra ømme ballader og drømmende musikalske teksturer til funky låter og frenetisk og sterkt ekspressiv musikk – alt spilt med samme eleganse.

Josefine Cronholm – Vokal

Krister Jonsson – Gitar

Marilyn Mazur – Trommer

 

Det legges til å begynne med ut et begrenset antall billetter, men vil åpnes opp for flere dersom reglene tillater det. Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake.

Konserstart 17:30

Dørene åpner 17:00

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.