UTSOLGT!
lørdag 10.07.21
Energimølla

Maria Kannegaard Trio

Spellemannsvinnerene Maria Kannegaard Trio inntar Kongsberg Jazzfestival!

Konsertstart: 13:00 Pris enkeltbillett: 370,-

Nyslåtte Spellemannsvinnere til festivalen!

Da Maria Kannegaard Trio etter flere års fravær entret den norske jazzscenen igjen i 2019, ble de møtt med euforiske tilbakemeldinger fra både publikum, jazzpressen og musikere.

Publikum har ventet lenge på en oppfølger til plata «Camel Walk» fra 2008, og i 2020 ga trioen endelig ut «Sand i en vik», en plate som med rette har begeistret et stort publikum og som nylig mottok Spellemannsprisen for 2020 i jazzkategorien. Vi gratulerer!

Maria Kannegaard anses som en av Skandinavias mest markante pianister, og hun har uten tvil inspirert og influert flere generasjoner med musikkstudenter ved norske jazzutdanninger. Musikken hennes har en unik evne til å bevege lytterne. Det er kraftfulle anslag, nyanserikdom, kompleksitet og enkelhet i skjønn forening. Alt pakket inn i et utvilsomt «Kannegaardsk» univers.

I 2010 mottok Maria Kannegaard Kongsberg Jazzfestivals store musikerpris, noe hun kvitterte for med prisvinnerkonsert i gamle Kongsberg kino året etter. Nå gleder vi oss til å igjen høre Maria Kannegaard på Kongsberg Jazzfestival!

Maria Kannegaard (piano), Thomas Strønen (trommer), Ole Morten Vågan (bass) 

Konsertstart: 13:00
Dørene åpner: 12:00

Foto: Arne Hauge 

Refusjonsgaranti:
Det legges til å begynne med ut et begrenset antall billetter, men vil åpnes opp for flere dersom reglene tillater det. Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake.

Andre artister

Jazzboksen
Lørdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat lørdag

Gratis
Jazzboksen
Fredag 5. juli / Kl: 12:00

Jazzprat fredag

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Jazzprat torsdag

Gratis
Jazzboksen
Onsdag 3. juli / Kl: 14:00

Jazzprat onsdag

Gratis
Bilde av Fieh
Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 23:59

Fieh

Steinhuset
Onsdag 3. juli

Jubileumsplakat