02.07.2015 KL.23:59
Energimølla
KR. Kr 300,-

Krokofant med Kjetil Møster og Erlend Slettevoll

Trioen Krokofant, med to musikere fra Kongsberg, har virkelig gjort seg positivt bemerket den siste tida, med konserter på viktige festivaler og mye ros og mange lovord for sin første plate. Krokofant har et uttrykk som treffer både rockefolket og frijazzerne, og jazz-rocknostalgikerne med platehylla full av McLaughlinplater humrer også fornøyd. Her er det et vell av saftige Mahavishnuaktige gitarriff, masse heftig og fett gitarspill og et romlende og ramlende og spenstig trommespill. Tette, arrangerte partier avlevert med usvikelig presisjon og temperament, avløses av illsinte soloer.

Den danske kritiker Nils Overgaard skriver: «Med et hæseblæsende og disciplinered udtryk sender Krokofant en seriøs omgang med progressiv rock a la King Crimson iblandet Peter Brötzmanns frie vildskab ud i hovederne på os. Det er særdeles vildt og dejligt».

Og enda ‘vildere og dejligere’ blir det på årets festivalkonsert når Kjetil Møster og Erlend Slettevoll slutter seg til trioen. De er begge særdeles velkjente musikere som gjerne hentes inn når man ønsker ekstra høy temperatur på musikken!

Krokofant med gjester består av:

Jørgen Mathisen – sax
Tom Hasslan – gitar
Axel Skalstad – trommer

Kjetil Møster – sax
Erlend Slettevoll – keys

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.