fredag 06.07.18
Christians kjeller

Kristian Torgalsen

Plutselig var Kristian Torgalsen der. Med et knippe låter under armen som Martin Horntveth fikk høre. Og plutselig var de i studio med flere av landets beste musikere og lagde det som er blitt et av det siste årets store debutalbum. 

Konsertstart: 22:30 Pris enkeltbillett: 300,-

Gå ikke glipp av en artist du garantert kommer til å høre mer fra i årene som kommer! Dette er melodiøs, rocka, god egnet live-musikk, i folk-soul landskapet med klare referanser til 70-tallet, men i 2018-innpakking modellert av ingen ringere enn produsenten Martin Horntveth. 

Kristian Torgalsen kom som et brak inn i norsk musikk i 2017. På Kongsberg Jazzfestival stiller han sammen med et minst like unikt band. Martin Horntveth og Olaf Olsen i tospann på perc og trommer, Haavard Gaardløs på bass (ref bl.a. WIZRD, Spidergawd, Orango og Woodland) og Vegard Lien Bjerkan på keys (ref bl.a. ‘Relling’ ‘The’Fjords’, Amanda’Tennfjord, ‘WIZRD’, ‘Nils’Olav’Johansen’Organ’Unit’). Da Amund Maarud, som spiller på albumet til Kristian Torgalsen måtte prioritere egne prosjekter, pekte Amund på en erstatter, unge, relativt ukjente Erik Rolland (25) fra Bergen, en gitarist med nettopp de egenskapene Amund selv representerer.

Kristian Torgalsen (gitar, vokal), Martin Horntveth (perkusjon, vokal), Olaf Olsen (trommer), Erik Rolland (gitar), Vegard Lien Bjerkan (tangenter), Hallvard Gaardløs (bass)

Tider: 

21.30 Dørene åpnes
22.30 Konsertstart

Det er 20 års grense på Christians Kjeller

Andre artister

Jazzboksen
Lørdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat lørdag

Gratis
Jazzboksen
Fredag 5. juli / Kl: 12:00

Jazzprat fredag

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Jazzprat torsdag

Gratis
Jazzboksen
Onsdag 3. juli / Kl: 14:00

Jazzprat onsdag

Gratis
Bilde av Fieh
Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 23:59

Fieh

Steinhuset
Onsdag 3. juli

Jubileumsplakat