04.07.2019 KL.21:30
Smeltehytta
KR. 350,-

Kim Myhr: You | me

Med det kritikerroste albumet You | me fikk KIm Myhr hederlig omtale under fjorårets Nordic Music Price. Det er med stolthet og glede vi nå kan ønske velkommen til konsert med dette prosjektet i Smeltehytta!

Kim Myhr er å se på scener verden over. Han har vært en av de fremste stemmene på den eksperimentelle scenen i Norge de siste årene, både som komponist og gitarist.

I 2014 slapp han sitt kritikerroste soloalbum ‘All you Limbs Singing’. To år senere slapp han sitt andre soloalbum, ‘Bloom’. Hvor sistnevnte ble kåret til årets syvende beste norskproduserte album av Dagbladet. 

Albumet ‘You | me’ ble utgitt i 2017. Et album som fikk strålende mottagelse i pressen og ble i 2018 nominert til Nordic Music Prize, sammen med Björk, Susanne Sundfør og 9 andre nordiske artister. Albumet består av lag på lag med akustiske og elektriske gitarer, elektroniske elementer, perkusjon og tromme.

 

Dette er første gang jeg lager en plate som i så stor grad går ut i fra ett musikalsk utgangspunkt. Det er også første gang jeg lager musikk som har én gjennomgående puls gjennom hele plata. Jeg ville at musikken skulle være rik på detaljer, til det punkt at man nesten føler man svømmer i de, samtidig som den skulle ha en enkelthet i formen; at hele det musikalske forløpet skal kunne oppleves som én tilstand.

 

I konsertversjonen av plata har Kim Myhr med seg de tre perkusjonistene som spilte på platen: Tony Buck (The Necks), Ingar Zach (Huntsville, Dans les arbres) og Hans Hulbækmo (Atomic, Moskus, Broen), i tillegg til gitaristene Håvard Volden, David Stackenäs og Adrian Myhr. 


Kim Myhr – elektriske og akustiske gitarer
David Stackenäs – elektriske og akustiske gitarer
Håvard Volden – elektriske og akustiske gitarer
Adrian Myhr – gitarer, bass
Ingar Zach – perkusjon
Hans Hulbækmo – trommer, perkusjon
Tony Buck – trommer, perkusjon

 

Dørene åpnes ca kl. 21:00
Konsertstart kl. 21:30

Fri aldersgrense
 
Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

SÆRINGPASS | Pris: 1 500,-Gir tilgang til alle konserter på Smeltehytta,
Galleri Åkern og nattkonsertene på Energimølla! Billetten må byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand.
KJØP
SÆRINGPASS
2020
FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.