02.07.2020 KL.23:59
Energimølla
KR. 450,-

Kenny Garrett

Nyt et svært velsmakende og musikalsk brygg med Kenny Garrett.

Kenny Garrett kommer til Kongsberg Jazzfestival med et band som formelig sprudler av spilleglede og byr publikum på en glad og rytmisk mangfoldig musikkfest.

Jazzpublikummet la merke til Kenny Garrett allerede da han kom med sin første plate, Introducing Kenny Garrett(1984). Men det var ikke bare publikum han gjorde inntrykk på. Han ble fort en ettersøkt medspiller, og han har hatt fruktbare samarbeidsprosjekter med en rekke av jazzens ledende musikere, som Chick Corea, Pat Metheny og Miles Davis. Det er viktig for Garrett at musikken hans skal treffe folks følelser, for som han sier i et intervju: «Enten vi spiller konsert eller er i studio, er målet mitt å skape en følelse. Hvis de kan oppleve den følelsen, er målet mitt nådd». Kenny Garrett har aldri vært redd for å la seg påvirke av mange slags musikalske retninger, og på sin ferskeste plate, Do Your Dance!, presenterer han en musikk der han inkorporerer mange typer dansemusikk, fra funk og hip-hop til rytmer og groover fra Brasil og Afrika. Resultatet er et svært velsmakende, musikalsk brygg. Dette brygget blir servert på Energimølla under årets jazzfestival på Kongsberg!

Kenny Garrett, sax  

Vernell Brown, piano   

Corcoran Holt, bass 

Rudy Bird, perkusjon  

Samuel Laviso, trommer     

Thierry Girard, lyd   

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.