04.07.2019 KL.19:00
Energimølla
KR. 350,-

Joshua Abrams Natural Information Society med Helge Sten & Hamid Drake

Suggererende rytmer fra Chicago-scenen

Fra Chicago kommer Joshua Abrams Natural Information Society med en miks av lange strekk, minimalistiske linjer og hardtsvingende rytmer. Joshua Abrams’ guimbri er midtpunktet i musikken som blander inspirasjon fra gnawa, frijazz og psykedelia. Siden bandet ble startet i 2010 har besetningen variert på konserter og innspillinger, men de siste årene har det vært sentrert rundt Abrams med Lisa Alvarado på harmonium og gong, bassklarinettist Jason Stein og trommeslager Mikel Avery.
 
På Kongsbergjazz får de i tillegg med seg Helge Sten og Hamid Drake. De har begge gjestet bandet før, dog ikke samtidig. Helge Sten har mastret flere av platene til Natural Information Society og bidro sterkt til en magisk konsert da de spilte i Oslo for et drøyt år siden. Hamid Drake spiller ofte med bandet både i studio og live, og vi er veldig glade for at denne legenden blir å finne på scenen som en del av denne sekstetten på Energimølla.
 
Joshua Abrams – guimbri
Lisa Alvarado – harmonium og gong
Jason Stein – bassklarinett
Mikel Avery – trommer
 
Helge Sten – gitar
Hamid Drake – perkusjon
 

Dørene åpnes ca kl. 18:00
Konsertstart kl. 19:00
Aldersgrense: 18 år
Begrenset antall sitteplasser

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

 
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.