06.07.2019 KL.14:00
Christians kjeller
KR. 350,-

Poesioasen: Jonas Fjeld

‘Engler i sneen’ er ikke alt her i livet, men for mange av oss betyr bildet av de ordene noe helt spesielt.

Etter en musikalsk ungdomstid på brune kneiper og støvete danselokaler har den folkekjære rockepoeten, Jonas Fjeld skrevet og sunget låter som sitter dønn fast i den norske folkesjela. 

 

Engler i sneen’ er ikke alt her i livet, men for mange av oss betyr bildet av de ordene noe helt spesielt. Sangen og følelsene i låten kan neppe bli utelatt i konsertsammenheng etter å ha blitt kåret til den tredje, beste norske låten og fått stempelet som en klar favoritt blant mange nordmenn. 

Utad, finner vi Jonas som en sjenert fyr fra Drammen, en som trives best i skyggefulle partier og helst med en kald Aass i hånda. Men gi han en gitar og en mikrofon så vokser selvbildet som en Tordensky. For å si det med en litt heldig omskrevet betydning av en av hans låter. 

Jonas Fjeld har kommet dit han er i dag gjennom å turnere Norge på kryss og tvers i snart 50 år. Livsvisdom og følelsesliv har blitt formidlet og uttrykt gjennom hans flotte tekst og melodi – rene følelser, strippet for fakter og fjas. 

På Kongsberg stiller han som duo under lørdagens Poesioase – med sin joviale utstråling, kjære låter og vuggende gitarspill. Fint, ekte og godt for folkesjela. 

 

Jonas Fjeld – vokal, gitar
Ben Basgård – gitar

 

Dørene åpnes ca kl. 13:00
Konsertstart kl. 14:00
Fri aldersgrense

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.