06.07.2019 KL.13:00
Energimølla
KR. 250,-

Jonas Cambien trio

Fritt og stramt fra sylskarp trio

Den belgiske, Oslo-baserte pianisten Jonas Cambien bruker oppfinnsomme komposisjoner som utgangspunkt for improviserte samtaler med treblåser André Roligheten og trommeslager Andreas Wildhagen. Med en forkjærlighet for det sjangerløse og alt som faller mellom, spiller trioen samtidsmusikk man kan nynne til og frijazz man kan trampe foten til. 

Fritt og stramt, primitivt og sofistikert, trioen er ikke redd for å utfordre antipodene. Audun Vinger (Jazznytt) utropte låten «Rennaissance» til årets låt: «det er typen låt som passer like godt i en mafiabegravelse som i et bryllup på Nesodden». 

Trioen har to albumutgivelser bak seg – ‘A Zoology of the Future’ og ‘We Must Mustn’t We’ – og høster lovord fra inn- og utland, men som alle vet er dette musikk som nytes best live. 

 

André Roligheten – saksofoner og bassklarinett
Andreas Wildhagen – trommer
Jonas Cambien – piano

 

Dørene åpnes ca kl. 12:00
Konsertstart kl. 13:00
Aldersgrense: 18 år
Begrenset antall sitteplasser

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.