05.07.2019 KL.14:00
Energimølla
KR. 400,-

Joey DeFrancesco trio feat Billy Hart

Groovy orgeljazz på Energimølla!

Hvem kan si nei til rå orgeljazz? Stort blir det når et stykke jazzhistorie inntar Energimølla.

Joey DeFrancesco er hovedmannen bak revitaliseringen av orgeljazzen – noe han har bevist ved flere anledninger gjennom sin karriere. Nå skal han spille opp til fest sammen med sin trio som inkluderer den legendariske trommeslageren Billy Hart. Det blir et herlig gjensyn med amerikaneren som også blir ansett som en mester på både trompet og vokal.

Joey var et vidunderbarn og begynte tidlig å spille orgel. Han fikk kontrakt med Columbia Records som 16 åring, hvor han ga ut sitt første album som 17 åring. Samme år ble han forespurt av Miles Davis om å bli med han på turne, noe han gjorde. Dette var starten på et nytt kapittel – det var nettopp her DeFrancesco hentet inspirasjonen til å mestre trompet som instrument.

Hans nye album, «In The Key Of The Universe» er ute denne våren og med seg til Kongsbergjazz tar han med seg den legendariske trommeslageren Billy Hart.

Vi kan glede oss til en groovy konsert når DeFransesco gjester Energimølla og Kongsberg Jazzfestival.

 

Joey DeFrancesco – Hammondorgel, keyboard, trompet
Billy Hart – trommer
Troy Roberts – saksofon, bass

 

Dørene åpnes ca kl. 13:30
Konsertstart kl. 14:00
Aldersgrense: 18 år
Begrenset antall sitteplasser

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.