03.07.2019 KL.13.30
Jazzboksen
Gratis

Program: Jazzboksen // onsdag

Sjekk ut programmet og ta turen innom Jazzboksen for å se morgendagens musikere!

Utenfor vårt ordinære festivalprogram har vi også konserter på Jazzboksen. Her arrangeres vi gratiskonserter hver dag, hele dagen – og gir studenter, semiprofesjonelle og amatører muligheten til å spille konsert for et bredt publikum.

Se opp, morgendagens jazzstjerner kan være å finne blant dette programmet. Tidligere har artister som Fieh, Frøy, Bendik Baksaas og Hilde Marie Holsen spilt på denne scenen.

 

 

Reidun Ottersen Kvartett // 13.30

Med beina godt planta i et mangfold av stilarter, snor disse fire musikerne seg gjennom blues og jazzpop, funk og tradjazz. Krydret med små hint av fri improvisasjon og omarrangerte poplåter, danner de et lekent og variert lydbilde. Etter et gjennomført år på Toneheim folkehøgskole er de nå klare for å innta Jazzboksen med fast groove og fengende samspill. Her er det rett og slett noe for enhver smak!

 

Emilie Bjørnstad & Øystein Aarnes Vik // 15:00

Vokalist Emilie Bjørnstad og trommeslager Øystein Aarnes Vik har utgjort en duo siden våren 2017. Prosjektet ble startet opp i forbindelse med et masterstudium ved Norges Musikkhøgskole. Musikken baserer seg på tekster og låter skrevet av Bjørnstad, arrangert for formatet, ispedd lekne improviserte strekker. Med et groovebasert uttrykk i en pop/soul/jazz-verden.

 

Stripped // 18:00

Stripped gir deg akustiske versjoner av kjente låter innen en bred variasjon av sjangere. Her får du alt fra 80-tallsrock, via pop og Motown, til nyere listetopper. Nytt og gammelt i skjønn forening, utført med rytme og groove!

 

Bilde: Synne Hoff // 19:30

Med klar vokal og kraftige melodier forteller sanger og låtskriver Synne Hoff gjenkjennelige historier gjennom fengende popsanger. Bak pianoet, ofte kombinert med elektronikk, trommer og tonn av baksang, tar hun lytteren med på en reise gjennom sine direkte og følelsesmessige tekster.

 

Cort Piil // 21:00

Musikken kombinerer moderne jazzfolk med fri improvisasjon og sterke melodier som skaper vakre musikalske historier med sterk driv og spontanitet. De originale komposisjonene lover en variert og engasjerende musikkopplevelse!

 

 

Jazzboksen er åpen alle dager under festivalen, sjekk ut resten av programmet: 

 

 

FESTIVALPASS 2019 | Pris: 3 395,-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2019 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets nye festival-app!

I år lanserer vi en ny festival-app for både iPhone og Android-mobiler.

I appen kan du bla gjennom programmet, lagre favoritter og lytte til årets artister.

Dersom du åpner for push-varsler vil du blant annet kunne motta eksklusive tilbud i løpet av festivalen.

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

3.-6. JULI 2019
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.