07.07.2022 KL.12:00
Jazzboksen
Gratis

Jazzboksen: Jazzprat med Now’s the Time (torsdag)

Bli med på Jazzprat med en vifte av forskjellige deltakere!

I år igjen kan publikum se fram til en rekke Jazzprater på Jazzboksen. Disse går av stablen kl. 12-13 hver dag (onsdag 13.30-14.30), og er gratis for alle. 

Igjen i år har vi gleden av at de daglige jazzpratene er i regi av Audun Vinger og Filip Roshauw fra bloggen «Now’s the time». 

Now’s The Time med jazzprat hver dag

Vi kan igjen invitere til den prisbelønte Jazznytt-bloggen Now’s The Times festivalkro hver dag i Jazzboksen, jazzprat kan det også kalles, med forskjellige aktører på festivalen. Igjen i år har vi gleden av at de daglige jazzpratene er i regi av Audun Vinger og Filip Roshauw . Dette er det gratis å være med på, og hvem vet, kanskje det blir en opplevelse for livet. 
 
Onsdag begynner det 13.30, man må jo rekke å komme seg inn til byen, men de andre dagene er det klokken 12, så man avslutter i tide til de ofte spesielt interessante kl 13-konsertene.
 
TORSDAG
Anja Lauvdal, pianist og komponist som mottok den store Musikerprisen heromåret, og har bestillingsverk og flere eksklusive konserter under årets festival.
Michael League, bassist, låtskriver og uoffisiell leder av Snarky Puppy-konglomeratet. Vi snakker om musikkglede, delingsfusion og f-ordet.
 
Anja Lauvdal (Foto: Anne Valeur) 
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.