06.07.2022 KL.13:30
Jazzboksen
Gratis

Jazzboksen: Jazzprat med Now’s the Time (onsdag)

Bli med på Jazzprat med en vifte av forskjellige deltakere!

I år igjen kan publikum se fram til en rekke Jazzprater på Jazzboksen. Disse går av stablen kl. 12-13 hver dag (onsdag 13.30-14.30), og er gratis for alle. 

Now’s The Time med jazzprat hver dag

Vi kan igjen invitere til den prisbelønte Jazznytt-bloggen Now’s The Times festivalkro hver dag i Jazzboksen, jazzprat kan det også kalles, med forskjellige aktører på festivalen. Igjen i år har vi gleden av at de daglige jazzpratene er i regi av Audun Vinger og Filip Roshauw . Dette er det gratis å være med på, og hvem vet, kanskje det blir en opplevelse for livet. 
 
Onsdag begynner det 13.30, man må jo rekke å komme seg inn til byen, men de andre dagene er det klokken 12, så man avslutter i tide til de ofte spesielt interessante kl 13-konsertene.
 
 
ONSDAG
Ragnhild Menes, sjefen for det hele. Det blir gøy å snakke med en festivalboss om noe annet enn fastmonterte benker, scenarier og tilskuddsordninger. Bare musikk og folk!
Terje Mosnes, norsk jazzjournalistikks nestor er aktuell med boken Jazz som sagt, en uunngåelig murstein av en samling musikerintervjuer han har gjort siden tidenes morgen. Vi snakker bl.a. med ham om konsertminner fra Kongsberg
Ståle Liavik Solberg, unik trommeslager og arrangør. Han forteller om årets fringe-program og meningen med livet.
 
 
Terje Mosnes
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.