09.07.2022 KL.17:00
Gamle Norge
KR. 420,-

Jan Eggum

Velkommen til en eksklusiv ettermiddagskonsert med en av landets største artister – Jan Eggum.

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert. Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene. 

I 2022 skal Jan reise landet rundt. Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen.

Til denne konserten på Kongsberg Jazzfestival har Jan Eggum med seg et spesielt band for anledningen, bestående av musikere som er kjente fra bl.a. soulbandet Fieh. Vi gleder oss!

Jan Eggum (vokal, gitar), Jørgen Kasbo (gitar), Martin Morland (bass), Ola Øverby (trommer)

Konsertstart: 17:00
Dørene åpner: 16:00 

Aldersgrense 20 år. Ingen vergeordning.

Husk at du kan kjøpe Gamle Norge-pass, som gir tilgang til alle de 7 konsertene på Gamle Norge under festival. Link til kjøp av pass her.

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.