08.07.2017 KL.23:59
Kongsberg Musikkteater
KR. 375,- / 195,- (18-21 år),-

Jaga Jazzist

Superbandet Jaga Jazzist avslutter årets jazzfestival med nattkonsert i Kongsberg Musikkteater.

Jaga Jazzist feiret 20 år som band i 2014 og regnes i dag nærmest som en institusjon i norsk musikkliv. Helt fra starten i 1994 har musikerkollektivet flørtet med ulike stilarter som elektronika, postrock, shoegaze og jazz – eller alt annet innimellom. Jaga Jazzist har stadig pløyd opp nye musikalske marker, og har lenge blitt ansett som et av de mest særpregede og innovative banda på den norske musikkscenen, og det er få som kan matche liveenergien til dette åtte manns store superbandet.

Mange publikummere har ønsket seg Jaga Jazzist tilbake på festivalen, og vi er veldig glade for å melde at ønskene nå innfris med en spektakulær klubbkonsert på Kongsberg Musikkteater!

Rabattert billett for deg som er 18-21 år

I samarbeid med Kulturkort for ungdom Buskerud tilbyr vi denne konserten til kr 195 til alle mellom 18 og 21 år som bor i Buskerud (født i årene 1996-1999). Legitimasjon sjekkes i døra. 

Marcus Forsgren (gitarer), Andreas Mjøs (vibrafon, gitarer, trommer, elektronikk), Even Ormestad (bass, keyboards),Line Horntveth (tuba, perkusjon), Martin Horntveth (trommer), Lars Horntveth (sax, bassklarinett, gitarer, keyboard), Erik Johannessen (trombone, perkusjon), Øystein Moen (keyboard)

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.