05.07.2019 KL.23:59
Energimølla
KR. 450,-

Jacob Collier

Gjør deg klar for sensasjonen Jacob Collier!

Folk satt med hakeslepp og Jacob Collier ble omtalt som vidunderbarn da han imponerte millioner av fans gjennom YouTube.

I ettertid har han bevist at han ikke bare er et digitalt fenomen. London-gutten har allerede skapt en historie med en rekke kritikerroste konserter og imponerende albumutgivelser. Hans kallenavn ‘popens og jazzens Mozart’ lever i beste velgående.

Jacob Collier imponerer verden med sin fantastiske musikalitet og på Kongsberg vil du kunne oppleve en blanding av jazz, pop og R&B når han gjør en av sine ytterst få klubbjobber.

 

Dørene åpnes ca kl. 23:00
Konsertstart kl. 23:59
Aldersgrense: 18 år – vergeordning tilgjengelig (se under)
Begrenset antall sitteplasser

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

Er du mellom 13 og 21 år? Sjekk ut Bizzy!

Ungdom bosatt i Buskerud i alderen 13-21 år får gjennom Bizzy kjennskap til et bredt kulturtilbud, og mulighet til å benytte seg av dette til en akseptabel pris gjennom rabatterte billetter. Formålet er å øke ungdommens bruk av lokale og regionale kulturtilbud. Bizzy skal også stimulere til flere, mer varierte og relevante tilbud for målgruppa. Bizzys viktigste funksjon er å gi relevant informasjon om hva som skjer for ungdom i fylket.

Opplev kultur, vær bizzy!

 

Vergeordning

For at dere skal kunne komme inn må dere naturligvis ha kjøpt billetter og fylt inn et vergeskjema som dere sender i retur i god tid før konsert. NB! Lurt å sende dette inn nokså raskt siden det er begrenset vergeordninger per konsert. Vergeskjema finner dere her!

Reglene er: inntil to personer U18 kommer inn i følge av en edru voksen over 25 år. Alle vil bli merket med eget armbånd i døren, og verge kan ikke konsumere alkohol under konsert. Personer U18 må forlate lokalene umiddelbart etter endt konsert. 

 

 

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.