UTSOLGT!
fredag 05.07.19
Energimølla

Jacob Collier

Gjør deg klar for sensasjonen Jacob Collier!

Konsertstart: 23:59 Pris enkeltbillett: 450,-

Folk satt med hakeslepp og Jacob Collier ble omtalt som vidunderbarn da han imponerte millioner av fans gjennom YouTube.

I ettertid har han bevist at han ikke bare er et digitalt fenomen. London-gutten har allerede skapt en historie med en rekke kritikerroste konserter og imponerende albumutgivelser. Hans kallenavn ‘popens og jazzens Mozart’ lever i beste velgående.

Jacob Collier imponerer verden med sin fantastiske musikalitet og på Kongsberg vil du kunne oppleve en blanding av jazz, pop og R&B når han gjør en av sine ytterst få klubbjobber.

 

Dørene åpnes ca kl. 23:00
Konsertstart kl. 23:59
Aldersgrense: 18 år – vergeordning tilgjengelig (se under)
Begrenset antall sitteplasser

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

Er du mellom 13 og 21 år? Sjekk ut Bizzy!

Ungdom bosatt i Buskerud i alderen 13-21 år får gjennom Bizzy kjennskap til et bredt kulturtilbud, og mulighet til å benytte seg av dette til en akseptabel pris gjennom rabatterte billetter. Formålet er å øke ungdommens bruk av lokale og regionale kulturtilbud. Bizzy skal også stimulere til flere, mer varierte og relevante tilbud for målgruppa. Bizzys viktigste funksjon er å gi relevant informasjon om hva som skjer for ungdom i fylket.

Opplev kultur, vær bizzy!

 

Vergeordning

For at dere skal kunne komme inn må dere naturligvis ha kjøpt billetter og fylt inn et vergeskjema som dere sender i retur i god tid før konsert. NB! Lurt å sende dette inn nokså raskt siden det er begrenset vergeordninger per konsert. Vergeskjema finner dere her!

Reglene er: inntil to personer U18 kommer inn i følge av en edru voksen over 25 år. Alle vil bli merket med eget armbånd i døren, og verge kan ikke konsumere alkohol under konsert. Personer U18 må forlate lokalene umiddelbart etter endt konsert. 

 

 

 

[event id=»15319″]

[festivalpass]

Andre artister

Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien

Bildet er av Mall Girl
Privat Bar
Onsdag 3. juli / Kl: 22:30

Mall Girl