05.07.2019 KL.13:00
Galleri Åkern
KR. 250,-

Ikue Mori – solo

En unik mulighet til å oppleve elektronisk musikk i ren perfeksjon

Begrepet levende legende blir brukt litt vel rundhåndet i musikksammenhenger, men i forhold til Ikue Mori er det helt naturlig å trekke det fram.
 
Helt siden slutten av syttitallet har japanske Ikue Mori vært en meget betydelig figur i det alternative musikkmiljøet i New York. Her har du en unik mulighet til å oppleve elektronisk musikk i ren perfeksjon.
 
“Ikue Mori is one of the most respected musicians in the downtown scene, renowned for her abilities as an accomplished composer and improviser and as one of the foremost electronic music innovators” (allmusic)
 
Komponist/improvisatør Mori var en del av No Wave-bandet DNA i New York på slutten av 1970-tallet. DNA er et av de mest innflytelsesrike bandene fra den perioden, og inkluderte også Arto Lindsay og Tim Wright (Pere Ubu, Essential Logic). I senere tid har hun fortsatt musikk som soloartist og elektronikapionér i et utall konstellasjoner.
 

Dørene åpnes ca kl. 12:30
Konsertstart kl. 13:00
Fri aldersgrense 

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.