06.07.2018 KL.19:00
Energimølla
KR. 350,-

Helge Lien Trio

Pianisten Helge Lien har med ni plateutgivelser og intens konsertvirksomhet verden rundt med sin trio, etablert seg i internasjonal toppklasse.

Våren 2017 kom trioens niende plate. I sin anmeldelse på jazzinorge.no skrev Terje Mosnes at plata er «…en åpenbaring av sterke låter og strålende formidling». Og slik avslutter han: «En varig fryd for øye og sinn, dette». En slik begeistring er gjennomgående hos alle som har anmeldt plata, og alle som har hørt trioen i fri utfoldelse på konsertscenen, er fullstendig klar over at ingen av dem overdriver. Trioen er faktisk i verdensklasse. Verdens største jazznettsted All About Jazz plasserer Helge Lien Trio helt i toppen sammen med Brad Mehldau, Esbjørn Svensson og Bill Evans når det gjelder å mestre «The Art of the Trio».

En konsert med Helge Lien Trio er et sprudlende oppkomme av vakker lyrikk, intens swing og impresjonistiske lydskulpturer!

Helge Lien (piano), Mats Eilertsen (kontrabass), Per Oddvar Johansen (trommer)

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.