08.07.2022 KL.13:00
Kongsberg Kunstforening
KR. 250,-

Helga Myhr & Tanja Orning

Fredag 8. juli spiller Helga Myhr & Tanja Orning konsert på Låven. Bli med og få et innblikk i fri folkemusikk og instrumentenes klanglige muligheter.

Helga Myhr spiller hardingfele, og hun er en viktig bærer og viderefører av norsk tradisjonsmusikk. Men hennes interesser går videre, og hun har nådd langt ut over folkemusikkmiljøet med bandet ‘Morgonrode’. Hun fascineres av fri og eksperimentell musikk, og hun er opptatt av hardingfelas klangmuligheter. Dette fører henne inn i mange spennende musikalske konstellasjoner, og hun har etablert et samarbeid med cellisten Tanja Orning. Hun er en betydelig komponist og instrumentalist innafor samtidsmusikken. Med hver sin bakgrunn inspirerer disse to hverandre til å utforske instrumentenes klanglige muligheter og skaper et spennende samspill influert både av fri improvisasjon, samtidsmusikk og folkemusikk.

 
Konsertstart 13:00
Dørene åpner 12:30
 
Helga Myhr (hardingfele & vokal)
Tanja Orning (cello)
 
Om du også ønsker å se andre konserter på Låven, Smeltehytta, nattkonsertene på Energimølla og delta i årets Avanthagen-arrangement, er det mulig å kjøpe et eget pass – Særingpass 2022. 
 
 
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.