05.07.2019 KL.21:00
Privat Bar
KR. 200,-

HEDEGAARD

Om du vil danse og høre hits i verdensklasse kan vi garantere at HEDEGAARD skaper liv

Om navnet Rasmus Hedegård Sørensen alias HEDEGAARD ikke ringer noen umiddelbare bjeller, så har du garantert hørt danskens ‘Happy Home’. 

HEDEGAARD er en dansk prisvinnende produsent og DJ. De fleste kjenner han for hans tidligere nevnte listetopp-single, ‘Happy Home’ med Lukas Graham – en låt som ble nummer 1 i hjemlandet, og tok en fjerdeplassen hjemme i Norge, og som i tillegg ga han en Dansk Grammy for «årets produsent». 

HEDEGAARD er i tillegg kjent for klubbhiten, ‘Twerk it Like Miley’ og en rekke remixer av kjente urbane hits; som ‘Next Episode’ av Snoop Dogg og Dr. Dre, som har over 100 millioner avspillinger på Youtube. 

Om du vil danse og høre hits i verdensklasse kan vi garantere at HEDEGAARD skaper liv når han gjester Privat bar under årets Kongsberg Jazzfestival.

 

Dørene åpnes ca kl. 20:00
Konsertstart kl. 21:00
Aldersgrense: 20 år

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.