06.07.2019 KL.23:30
Gamle Norge
KR. 550,-

Adam Douglas med Hanne Boel

En kveld fylt med soul, blues og jazz. Hanne Boel gjester Adam Douglas på Gamle Norge under årets festival.

Adam Douglas er den «ukjente» vinneren av Stjernekamp. Men langt fra ukjent blant de som er interessert i blues og soul. Det sies at han har spilt på enhver brun kneipe i det ganske land. Selv sier han at han har spilt «endel». Han underdriver. Han sier at han er «ganske interessert i gitar», mens de som har hørt ham spille vil påstå at han er blant de beste i landet. Vi kan på mange måter definere Adam som en uamerikansk nordmann. 

Det er vanskelig å skulle plassere Adam i en bestemt sjanger, siden han henter inspirasjon fra pop, soul, blues og country, ispedd masse vokal, gitar, kor og helst med egen blåserekke. 

Det var først høsten 2017 at Adam Douglas skulle ta steget ut av undergrunnen og inn i de tusen hjem. Hver lørdag løste han nye musikalske utfordringer i Stjernekamp, og endte opp med å vinne hele konkurransen. 

Nå venter Norge på Adam og han kunne ikke vært mer klar. Vi gleder oss stort til å se han under årets festival i Kongsberg. 

 

Hanne Boel har en lang karriere bak seg med flere populære plateutgivelser. Boel slo gjennom som vokalist i slutten av 1980 og har siden befunnet seg på toppen av den danske soul/pop scene med flere bemerkelser og omkring 20 utgivelser. Hennes musikalske univers spenner vidt og er inspirert av elementer fra både pop, jazz, gospel og rock.

Det siste året har det kun gått i utsolgte konserter i hjemlandet, og hun er nå klar for å gjøre det samme i Norge og hos oss på Kongsberg Jazz 2019.

 

Dørene åpnes ca kl. 21:00
Konsertstart kl. 23:30
Aldersgrense: 20 år

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

 

 

 

GAMLE NORGE-PASS | Pris: 1 540,-Gamle Norge-pass gir adgang til alle festivalens konserter på Gamle Norge, alle dager, forutsatt kapasitet. 20-års grense. Begrenset antall. KJØP
GAMLE NORGE PASS
2023
FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.