lørdag 06.07.19
Gamle Norge

Adam Douglas med Hanne Boel

En kveld fylt med soul, blues og jazz. Hanne Boel gjester Adam Douglas på Gamle Norge under årets festival.

Konsertstart: 23:30 Pris enkeltbillett: 550,-

Adam Douglas er den «ukjente» vinneren av Stjernekamp. Men langt fra ukjent blant de som er interessert i blues og soul. Det sies at han har spilt på enhver brun kneipe i det ganske land. Selv sier han at han har spilt «endel». Han underdriver. Han sier at han er «ganske interessert i gitar», mens de som har hørt ham spille vil påstå at han er blant de beste i landet. Vi kan på mange måter definere Adam som en uamerikansk nordmann. 

Det er vanskelig å skulle plassere Adam i en bestemt sjanger, siden han henter inspirasjon fra pop, soul, blues og country, ispedd masse vokal, gitar, kor og helst med egen blåserekke. 

Det var først høsten 2017 at Adam Douglas skulle ta steget ut av undergrunnen og inn i de tusen hjem. Hver lørdag løste han nye musikalske utfordringer i Stjernekamp, og endte opp med å vinne hele konkurransen. 

Nå venter Norge på Adam og han kunne ikke vært mer klar. Vi gleder oss stort til å se han under årets festival i Kongsberg. 

 

Hanne Boel har en lang karriere bak seg med flere populære plateutgivelser. Boel slo gjennom som vokalist i slutten av 1980 og har siden befunnet seg på toppen av den danske soul/pop scene med flere bemerkelser og omkring 20 utgivelser. Hennes musikalske univers spenner vidt og er inspirert av elementer fra både pop, jazz, gospel og rock.

Det siste året har det kun gått i utsolgte konserter i hjemlandet, og hun er nå klar for å gjøre det samme i Norge og hos oss på Kongsberg Jazz 2019.

 

Dørene åpnes ca kl. 21:00
Konsertstart kl. 23:30
Aldersgrense: 20 år

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

 

 

[event id=»14751″]

 

[gamlenorge]

[festivalpass]

 

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien