fredag 05.07.24
Gamle Norge

Halvdan Sivertsen

Etter et halvt århundre som artist, har hele Norges Halvdan Sivertsen fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss. 

Konsertstart: 17:00 Pris enkeltbillett: 550,-

Om livet og kjærligheten med en klype nordnorsk humor!

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop-og-rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på70-tallet, til å bli en av lan dets mest populære artister de siste 30 år. I 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken. 

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss. Vi garanterer en konsert med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene som en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Dørene åpner kl. 16:00
Konsertstart kl. 17:00

Andre artister

Christians kjeller
Lørdag 6. juli / Kl: 15:00

Poesioasen: Ingrid Olava

Fotograf Carsten Stolzenbach
Energimølla
Lørdag 6. juli / Kl: 13.00

Zanussi 4

Fotograf Martin Rustad Johansen
Kongsberg Musikkteater
Lørdag 6. juli / Kl: 18:00

Susanna «Baudelaire & Oslo Sinfonietta»

Christians kjeller
Torsdag 4. juli / Kl: 21:30

Rita Engedalen

Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 23:59

KNOWER

Sølvsalen
Torsdag 4. juli / Kl: 17:30

Per Zanussi: Liminal Beings (bestillingsverk)