lørdag 06.07.24
Gamle Norge

Hagle & Blåsemafian

Blåsemafian og Hagle skaper feststemning på Gamle Norge, og kanskje vi får høre dem sammen?

Konsertstart: 22:00 Pris enkeltbillett: 590,-

De har strømmetall i 100-millionersklassen, og er blitt hele Norges countryrap-favoritter. Nå er det klart at Hagle tar over Gamle Norge-scenen under Kongsberg Jazzfestival når Åge Aleksandersen & Sambandet flyttes til Kirketorget på festivallørdagen. Med seg på scenen har de brasshouse bandet Blåsemafian! Vi garanterer høy stemning!

Indre Østfold-bandet Hagle har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streaming og konsertopptredener, og skyter nå fart inn i 2024 med sin gledesspredende country-rap, som handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp.

Med 150 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspillinger på radio, er det nesten umulig å ikke legge merke Hagle i den norske offentligheten om dagen.

Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. De første låtene ble plukket opp av NRK- serien Rådebank og flere av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang.

Blåsemafian er en norsk brasshouse artist som kombinerer tradisjonell brassmusikk med moderne pop og EDM. Blåsemafian er kjent for sine engasjerende liveopptredener og energi, og anses å være blant de mest up&coming artistene innen moderne brassmusikk.

Med over 3 millioner strømminger på Spotify i løpet av sitt første år med utgivelser. Gruppen har turnert i Norge, Europa og USA. Med en plassering blant topp 4 under den nasjonale utvelgelsen til Eurovision i 2021, beviste Blåsemafian seg som en viktig og populær intrumentalartist.

Det er 18 års aldersgrense på denne konserten!

Andre artister

Jazzboksen
Lørdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat lørdag

Gratis
Jazzboksen
Fredag 5. juli / Kl: 12:00

Jazzprat fredag

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Jazzprat torsdag

Gratis
Jazzboksen
Onsdag 3. juli / Kl: 14:00

Jazzprat onsdag

Gratis
Bilde av Fieh
Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 23:59

Fieh

Steinhuset
Onsdag 3. juli

Jubileumsplakat