05.07.2018 KL.24:00
Energimølla
KR. 350,-

Gurls

Gurls består av tre av de friskeste tilskuddene på den norske jazzscenen i den senere tid. Nå er de klare for nattkonsert på Energimølla!

Gurls slipper sin debutplate i februar og er utvilsomt et band vi kommer til å høre mer fra i tiden som kommer. Med en fot i popen og en fot i jazzen tar Gurls publikum med til et musikklandskap preget av både Rihanna og Neneh Cherry. Med banalt enkle melodier og lange virtuose strekk lager de skamløst fengende musikk!

Rohey Taalah er omtalt som Norges nye soulsensasjon, kjent fra bandet Rohey og med en stemme som tar pusten fra de fleste. 
Hanna Paulsberg kjenner vi som saxofonist i sitt eget band Hanna Paulsberg Concept, men også som markant bidragsyter i flere prosjekter med Trondheim Jazzorkester. 
Ellen Andrea Wang har tidligere mottatt Kongsberg Jazzfestivals store musikerpris DNB-prisen – og har spilt land og strand rundt med både sin egen trio og bandet Pixel. Hun har i tillegg turnert jevnlig med trommelegenden Manu Catché og i den forbindelse opptrådte hun i 2016 med Sting i Paris.

Rohey Taalah (vokal), Hanna Paulsberg (saksofon), Ellen Andrea Wang (bass), Erik Nylander (trommer)

NB! Kun ståplasser. Dørene åpner kl. 23:30.

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.