04.07.2019 KL.12:00
Skavangertun sykehjem
KR. 100/gratis,-

Gulljazz

Vi inviterer byens eldste beboere til Gulljazz – en jazzfestival på Skavangertun sykehjem!

I samarbeid med Toyoyta Funnemark rigger vi til med stort telt, grillmat, godt drikke og tre konserter, og byr på ekte festivalstemning for de eldste i byen! Arrangementet varer fra kl. 12.00 til kl. 16.00.

På programmet: 

  • Swing’it Dixieband  Norges hippeste og fresheste gla’jazzband, kommer tilbake til Gulljazz på Kongsberg for fjerde gang. Bandet har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra jazzklubber, parader og utesteder til festivaler og som gatemusikanter. De gjør kunststykke å underholde unge såvel som gamle med sjarm, spilleglede og entusiasme – servert med stråhatter, tversoversløyfer og en bøtte full med energi!
  • Birgits Husband er Gulljazzsjef Birgit Skogens eget band. De har spilt på de aller fleste sykehjem i Oslo og opplever stadig at krykker kastes, rullestoler forlates og dansegulvet fylles.Til Gulljazz på Kongsberg kommer bandet med et repertoire som spenner fra New Orleans- og standardjazz og gamle svingende slagere.
  • Denver Jazz Club er et stemningsfullt jazzband som har tatt turen helt fra Denver for å være med oss. Bandet består av syv unge lovende musikere som sammen har gjestet en meget god håndfull jazzfestivaler og jazzklubber over store deler av Europa og USA. 

Påmelding:

Innen 22. juni til e-post: Helle.Anina.Skou.Nygard@kongsberg.kommune.no eller tlf. 408 23 726.

Entré:

Kr 100

Gratis entré for 

  • Beboere på sykehjem/omsorgssenter/dagsenter med en ledsager
  • Barn under 16 år
  • Sykehjemspersonale

Transport:

Sykehjem og dagsentra ordner dette selv.

Velkommen!

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.