05.07.2017 KL.22:00
Argus Grand Hotell
KR. 300,-,-

Ellen Andrea Wang

Bassisten, vokalisten, komponisten – og sensasjonen – Ellen Andrea Wang har i løpet av få år etablert seg som et sterkt navn på både den norske og den internasjonale jazzscenen. Nå kommer hun til Kongsberg Jazzfestival med sin egen trio.

Bare i løpet av det siste året har Wang turnert over store deler av verden med trommelegenden Manu Katché, spilt konsert med Sting i Paris, turnert med Marilyn Mazur, blitt utnevnt av The Guardian som en av dagens mest interessante jazzmusikere, spilt utsolgte konserter med egne band både her hjemme og i England, Skottland, Tyskland og Sveits. Nevnte vi også at Wang holdt sin store prisvinnerkonsert på Kongsberg Jazzfestival i fjor – året etter hun mottok festivalens store musikerpris DNB-prisen? Merittlista til den unge musikeren fra Søndre Land er sjelden kost!

Med både kvartetten Pixel og sin egen trio har Ellen Andrea nådd ut til et bredt publikum. Hun er ikke redd for å blande popelementer inn i sin jazzmusikk, og er heller ikke redd for å skape musikk som ikke lar seg sette i en bestemt bås.

På åpningsdagen til Kongsberg Jazzfestival får vi høre Wang med sin faste trio bestående av Andreas Ulvo på tangenter og Erland Dahlen på trommer.

– Vi har for anledningen med noen nye låter som vil bli framført for første gang på Kongsberg. Vi gleder oss veldig til å spille på festivalen igjen! sier Ellen Andrea Wang.

Ellen Andrea Wang (bass, vocal), Andreas Ulvo (keys), Erland Dahlen (drums)

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.