01.07.2015 KL.22.30
Christians kjeller
KR. Kr 300,-

Electrocutango m/Julia Zenko

Onsdag kveld får vi en smak av Argentina på Christians kjeller når Sverre Indris Joner kommer med sitt hyllede tangoprosjekt Electrocutango. Med seg spesielt for denne kvelden har de den argentinske sangeren Julia Zenko.

Electrocutango har fått skryt i inn- og utland for sin innovative måte å blande tangoens rytmer med elektroniske effekter. Electrocutango gir tangoen en oppdatering med innslag av elektronikk, jazz, r’n’b og diverse latinoelementer. Tangoens melankoli ligger i bunnen, men musikken er dansbar og full av livsglede!

Å eksportere tango til Argentina minner kanskje litt om å selge sand i Sahara, men Electrocutango har hatt stor suksess på sine besøk til tangoens hjemland. På det prestisjefylte Academia Nacional Del Tango (Det argentinske nasjonale tangoakademi) mottok primus motor i bandet, Sverre Indris Jones, æresbevisningen Académico Correspondiente fra den store argentinske tangopoeten Horacio Ferrer. Sistnevnte er bl.a. kjent for sitt samarbeid med nasjonalikonet Astor Piazzolla.

Julia Zenko er en argentinsk sanger og skuespiller med en lang rekke plater, priser og forestillinger på samvittigheten. Denne våren er hun aktuell som solist i forestillingen Maria de Buenos Aires av Astor Piazzolla på Den Norske Opera.

Buenos Aires på Christians kjeller!

Medvirkende:

Julia Zenko – vokal
Odd Hannisdal – fiolin
Steinar Haugerud – kontrabass
Antonio Torner – trommer/perk
Mikael Augustsson – bandoneon
Sverre Indris Joner – pianist og arrangør

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.