onsdag 05.07.23
Christians kjeller

Eberson – avlyst

Tettsittende driv og kryssende sjangerallianser når far Jon Eberson og datter Marte Eberson slår sine musikalske hoder sammen!

Konsertstart: 20:30 Pris enkeltbillett: 390,-

NB! Denne konserten er dessverre avlyst og erstattet med Amund Maarud Trio. Kjøpte billetter gjelder for denne konserten. Ved ønske om refusjon, se informasjon lenger ned. 

***

I bandet EBERSON møter vi et musikalsk destillat som avspeiler Jon og Marte Ebersons mangfoldige musikalske erfaring: Fra Jazzpunkensemblet til Highasakite, fra Moose Loose til Hedvig Mollestad – og mye mer!

Jon Eberson har vært en helt sentral musiker i norsk jazz og jazznær musikk i snart 50 år. Han ledet det legendariske Jazzpunkensemblet, han spilte med Radka Toneff, han gjorde stor suksess med sitt band Jon Eberson Group. Hvem husker vel ikke Jive Talking!. Det er et stort sprang derfra til Mind the Gap med Paal Nilssen-Love og Bjørnar Andresen, men det viser tydelig hvor allsidig han er, og han gjør alt med en like selvfølgelig dyktighet.

Han har i de seinere åra hatt et svært utbytterikt samarbeid med sin datter Marte Eberson, og sammen har de gitt ut to kritikerroste plater under navnet Eberson. Marte bringer med seg erfaring fra ulike sjangre. Hun har reist verden rundt som tidligere medlem i popbandet Highasakite. Hun har bandet Löv, med Øystein Skar og Martin Halla, spilt duokonserter med Ane Brun, og har de siste årene spilt mye med gitarist Hedvig Mollestad.

Om den siste plata til Eberson, Between Two Worlds, skriver Arild R. Andersen på Jazz i Norge: «Bass, perkusjon og trommer er motor i forestillingen, for et tettsittende driv av eksklusivt merke.» Og han avslutter med at det er «et ujålete album. Et prosjekt som vinner ved utvidet samvær. Et sted der jazz, pop og rock inngår allianser og gjør seg lekre for hverandre».

I bandet Eberson finner vi også to etablerte jazzmusikere fra Kongsberg, nemlig Morten Qvenild på tangenter og Axel Skalstad på trommer. Velkommen til en kraftfull affære på Christians kjeller!

Jon Eberson – gitar
Marte Eberson – keyboards
Jo Berge Myhre – bass
Morten Qvenild – tangenter
Axel Skalstad – trommer

Viktig info til billettkjøpere (alle billettkjøpere har blitt kontaktet på epost):

Billetten til Eberson gjelder for konserten med Amund Maarud Trio, samme tid og sted. Om man ønsker oppdatert billettekst på sine billetter, kan disse lastes ned på nytt fra Ticketmaster App eller via din Ticketmaster-konto. 

Om du ikke ønsker å beholde billettene dine på grunn av endringen og du ønsker refusjon, må dette gjøres via din Ticketmaster-konto.
• Logg inn på din konto på www.ticketmaster.no
• Velg ordren du ønsker å refundere
• Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» og følg videre instruksjoner for refusjon.
Refusjon må gjøres så fort som mulig, og senest 30. juni 2023.

Billetter betalt med kort, VIPPS, Klarna og Paypal refunderes etter henvendelse tilbake til kortet/kontoen som ble brukt ved kjøp.
For billetter betalte med gavekort, trenger Ticketmaster kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger.

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

NB! Serviceavgifter refunderes ikke.

Andre artister

Christians kjeller
Onsdag 5. juli / Kl: 20:30

Amund Maarud Trio

Jazzboksen
Onsdag 5. juli / Kl: 14:00

Jazzprat med Now’s the Time: Thomas Hylland Eriksen & David Murray

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat med Now’s the Time

Gratis
Jazzboksen
Fredag 7. juli / Kl: 12:00

Jazzprat med Now’s the Time

Gratis
Jazzboksen
Lørdag 8. juli / Kl: 12:00

Jazzprat med Now’s the Time

Gratis
Skavangertun sykehjem
Torsdag 6. juli / Kl: 12:00

Gulljazz

Gratis