NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018

Konsertinfo

07.07.2018
18:00
Kirketorget
620,-

Dum Dum Boys + CC Cowboys

To soleklare norske publikumsfavoritter skal lage feststemning på Kirketorget lørdag under festivalen. 

Dum Dum Boys omtales ofte som en av de fire største i norsk rock. Bandet har betydd mye for norsk musikkhistorie, og har trolig vært til stor inspirasjon for senere kjente artister. De har uttalige hits bak seg. Idyll, Lunch i det grønne, Splitter pine, Englefjes og Enhjørning for å nevne noen. Bandets første utgivelse kom i 1988, og de slo ordentlig igjennom året etter. Dum Dum Boys er kjent for å være et dønn solid liveband!

CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artister i radio- og konsertsammenheng. Siden slutten av 80-tallet har CC Cowboys gitt ut et tosifret antall album, som alle har oppnådd gode omtaler og salgstall. Bandet er kjent for å være et av landets mest hardtarbeidende liveband. Med låter som “Tigergutt”, “Harry” og “Nå kommer jeg og tar deg” er det gode sjanser for mye allsang og god stemning denne sommerkvelden på Kirketorget.

Det vil i løpet av kort tid bli annonsert en tredje artist til Kirketorget denne kvelden. 

Dørene åpnes kl. 18:00 // Konserttider: TBA

Aldersgrense/TechnipFMC Teengig-område 

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område uten aldersgrense – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området.