lørdag 10.07.21
Sølvsalen

Dobbel Impro – Jazz og teater i grenseland

Teatersport + Jazz = veldig gøy

Konsertstart: 17:30 Pris enkeltbillett: 350,-

To av landets fremste teatersportutøvere, Mats Eldøen og Nils Petter Mørland, slår seg sammen med noen av landets beste musikere for en helimprovisert kveld! 
 
Ingen vet hva som skal skje i en underholdende blanding der musikerne lar seg improvisere av teatersportscenene og teaterimprovisatørene lar seg inspirere av musikken! 50/50 musikk og teater som garantert vil underholde på overraskende måter. Humor, poesi og action i en salig blanding!
 
Mats Eldøen er kunstnerisk leder på Det Andre Teatret – et av verdens mest anerkjente improteatre med adresse på Sagene i Oslo. Mats er kjent også som skuespiller fra serier på tv og film og var med å starte Det Andre Teatret tilbake i 2011. 
 
Nils Petter Mørland er teatersjef på Brageteatret i Drammen og tidligere kunstnerisk leder ved Det Andre Teatret. Han har tidligere hatt regi på to konserter på Kongsberg Jazzfestival med Fredrik Høyer henholdsvis med Valkyrien og Hanne Hukkelberg. 
 
Lars Andreas Haug: Tuba og div blåseinstrumenter
Lars Andreas er en grensesprengende tubaist, multiinstrumentalist og komponist. Han trives like godt på en scene alene, som i samspill med improviserende kollegaer i alt fra jazz, folk, impro til progrock!
(Noen partnere før og nå: Trygve Seim, Jon Eberson, Live Maria Roggen, Helge Lien)
 
Kenneth Ekornes: Trommer og perkusjon
Kenneth er en allsidig trommeslager og perkusjonist kjent for sitt fleretniske uttrykk. Han har samlet lyder fra hele verden gjennom utallige turneer og på solokonsertene sine spiller han på opp til 100 ulike perkusjonsinstrumenter!
(Noen samarbeid: The Brazz Brothers, Mari Boine, Jon Balke, Trio de Janeiro, Bugge Wesseltoft , Tord Gustafsen )
 
Hildegunn Øiseth: Trumpet og bukkehorn
Hildegunn har medvirket i en rekke prosjekter i Asia, Afrika, Midt-Østen, Europa og her hjemme. De senere årene har hun markert seg som komponist og solist med et unikt sound både på trompet, flygelhorn og ikke minst det gamle ur-instrumentet bukkehorn! Hun er jevnlig å høre sammen med Bohuslän Big Band, Uhambo, Marilyn Mazur, Frode Fjellheim og Trondheim Jazzorkester, for å nevne noen. 
 

Konsertstart 17:30

Dørene åpner 17:00

 

Refusjonsgaranti: 

Det legges til å begynne med ut et begrenset antall billetter, men vil åpnes opp for flere dersom reglene tillater det. Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake.

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien