06.07.2019 KL.23:00
Magazinet – Quality Hotel Grand
Gratis

Festivalnach med DJ Kent Horne

Magazinet blir festivalens nachspiel-stue! Dans deg inn i sommernatten med kule låter og fete omgivelser!

Mannen bak lytteklubben Classic Album Sundays i Oslo er kjent som en notorisk platesamler og durkdreven dj, og har vært en av våre mest spennende musikkformidlere siden midten av 90-tallet. 
 
Kent er utdannet arkitekt og vet nøyaktig hvordan dette gjøres. Settene hans beskrives ofte som like utdannende som de er smittsomme for dansfoten. Her tres tråder fra jazzens- og rockens utkanter inn i elektroniske eksperimenter; i polyrytmisk verdensdisko, teknofunk og diskoid housemusikk, gjerne med en klassisk dj-setup supplert med synther og diverse effektbokser. Musikken han spiller er som ham selv; særdeles gjestfri og inkluderende, men samtidig med mørke kroker, skarpe kanter og eimen av blod i rytmikken.
 

Elektronisk musikk og disko ligger tjukt over dj-settene, men med en oppvekst marinert i progrock og metallmusikk og skolering fra klassisk musikk(!), kan du alltid forvente deg en rå og utforskende, og samtidig nennsom håndtering av dansekåtskapen. Horne ser sammenhenger i musikkhistorien du ikke ante fantes og gjør dem uimotståelige på dansegulvet.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.