07.07.2018 KL.22:00
Gamle Norge
KR. 490,-

Dance With A Stranger + Halie

Evigunge Dance With A Stranger slutter aldri å levere knallsterke konserter proppfulle av kvalitetslåter fra et langt liv som et av landets mest populære band. Før DWAS går på scenen får publikum høre det vi spår blir Norges neste Sigrid eller Aurora: Gå ikke glipp av Halie!

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop. Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemannspris. Etter flere pauser opp gjennom har bandet hatt flere comeback, og hver gang har gleden og energien over å spille live kommet tilbake!

Gjør deg klar for en kveld med hits som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man og Dance With A Stranger!

Halie er rett og slett et eksepsjonelt musikalsk talent fra Bergen. Hun brakdebuterte på bransjefestivalen Vill Vill Vest i september 2017, der hun ble trukket frem av selveste NME som et av festivalens høydepunkter. Hennes første låt, Echo, ble sluppet 15.november på legendariske Kitsuné Records, og hun ble plukket ut til å spille på Skavlan i februar. Det var for øvrig første gang i showets historie at de introduserte en så fersk artist for TV-seerne. Det var på forhånd store forventninger til Halies konsert på årets By:larm. Med en stappfull konsert på Sentrum Scene innfridde hun alle forventningene og ble hyllet av både anmelderne og publikum. 

Klar for å oppleve Norges neste internasjonale stjerne? Gå ikke glipp av Halie!

Tider for kvelden:

21.00 Dørene åpner
22.00 Halie
23.30 Dance With A Stranger

20 års aldersgrense

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.