04.07.2019 KL.23:59
Energimølla
KR. 450,-

Cory Henry & The Funk Apostles

Han er vidunderbarnet som debuterte på legendariske Apollo Theatre i en alder av seks år. Vi er stolte over å kunne presentere en av jazzens nye superstjerner!

Han regnes som hjernen i det populære musikerkollektivet Snarky Puppy, men Cory Henry har også spilt med artister som P. Diddy, Bruce Springsteen, The Roots og Yolanda Adams, for å nevne noen. Og det var faktisk livet på turne som gjorde at hans nyeste prosjekt The Funk Apostles i det hele tatt ble til.
 
Prosjektet består av musikere som Henry har møtt på turnéer gjennom årene, nærmere bestemt fem av verdens mest kredible musikere, håndplukket for å bringe dette prosjektet til live.
 
Cory Henry startet sin karriere i kirken omringet av toner fra kirkeorgel og gospelsang. Med musikalske røtter i jazz, gospel og soul har han inkassert tre Grammy Awards. Valget av Hammond B3 som hovedinstrument trigger mange sterke følelser. Bare navnet på det legendariske orgelet kan få musikkelskere til å krølle seg i glede.
 

Cory Henry er en fremragende artist som virkelig kan å drive et band! Sammen med The Funk Apostles mikser de det beste av funk, soul og jazz og skaper et eget, rikt, fyldig og unikt lydbilde.

 

Cory Henry – Hammondorgel & vokal
Nicholas Semrad – keyboard
Adam Agati – gitar
Sharay Reed – bass
TaRon Lockett – trommer
Denise Stoudmire – vokal
Tiffany Stevenson – vokal

 

Dørene åpnes ca kl. 23:30
Konsertstart kl. 23:59, midnatt
Aldersgrense: 18 år (vergeordning tilgjengelig)
Begrenset sitteplasser

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

Er du mellom 13 og 21 år? Sjekk ut Bizzy!

Ungdom bosatt i Buskerud i alderen 13-21 år får gjennom Bizzy kjennskap til et bredt kulturtilbud, og mulighet til å benytte seg av dette til en akseptabel pris gjennom rabatterte billetter. Formålet er å øke ungdommens bruk av lokale og regionale kulturtilbud. Bizzy skal også stimulere til flere, mer varierte og relevante tilbud for målgruppa. Bizzys viktigste funksjon er å gi relevant informasjon om hva som skjer for ungdom i fylket.

Opplev kultur, vær bizzy!

 

Vergeordning

For at dere skal kunne komme inn må dere naturligvis ha kjøpt billetter og fylt inn et vergeskjema som dere sender i retur i god tid før konsert. NB! Lurt å sende dette inn nokså raskt siden det er begrenset vergeordninger per konsert. Vergeskjema finner dere her!

Reglene er: inntil to personer U18 kommer inn i følge av en edru voksen over 25 år. Alle vil bli merket med eget armbånd i døren, og verge kan ikke konsumere alkohol under konsert. Personer U18 må forlate lokalene umiddelbart etter endt konsert.

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.