04.07.2019 KL.23:59
Energimølla
KR. 450,-

Cory Henry & The Funk Apostles

Han er vidunderbarnet som debuterte på legendariske Apollo Theatre, i en alder av seks år. Vi er stolte over å kunne presentere en av jazzens nye superstjerner!

Han regnes som hjernen i det populære musikerkollektivet Snarky Puppy, men Cory Henry har også spilt med artister som P. Diddy, Bruce Springsteen, The Roots og Yolanda Adams, for å nevne noen – og det var faktisk livet på turne som gjorde at hans nyeste prosjekt The Funk Apostles i det hele tatt ble til.
 
Prosjektet består av musikere som Henry har møtt på turneer gjennom årene – nærmere bestemt fem av verdens mest kredible musikere, håndplukket for å bringe sine musikalske konsepter til livs.
 
Cory Henry startet sin karriere i kirken omringet av toner fra kirkeorgel og gospelsang. Med tre Grammy Awards har den prisvinnende keyboardisten musikalske røtter i gospel, jazz og soul. Noe som røper hans valg av instrument: Hammond B3. Bare navnet på det legendariske orgelet kan få musikkelskere til å krølle seg i glede.
 

Cory Henry er ingenting annet enn en fremragende solistog stødig kompmusiker, som virkelig kan å drive et band fremover. Sammen med The Funk Apostles mikser de det beste av funk, soul og jazz og skapet et eget – rikt, fyldig og unikt lydbilde.

Cory Henry – Hammond B3, vokal
Nicholas Semrad – keyboard
Adam Agati – gitar
TaRon Lockett – slagverk
Sharay Reed – bass
Denise Stoudmire – vokal
Tiffany Stevenson – vokal

 

FESTIVALPASS 2019 | Pris: 3 395,-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2019 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets nye festival-app!

I år lanserer vi en ny festival-app for både iPhone og Android-mobiler.

I appen kan du bla gjennom programmet, lagre favoritter og lytte til årets artister.

Dersom du åpner for push-varsler vil du blant annet kunne motta eksklusive tilbud i løpet av festivalen.

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

3.-6. JULI 2019
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.