UTSOLGT!
torsdag 04.07.19
Energimølla

Cory Henry & The Funk Apostles

Han er vidunderbarnet som debuterte på legendariske Apollo Theatre i en alder av seks år. Vi er stolte over å kunne presentere en av jazzens nye superstjerner!

Konsertstart: 23:59 Pris enkeltbillett: 450,-

Han regnes som hjernen i det populære musikerkollektivet Snarky Puppy, men Cory Henry har også spilt med artister som P. Diddy, Bruce Springsteen, The Roots og Yolanda Adams, for å nevne noen. Og det var faktisk livet på turne som gjorde at hans nyeste prosjekt The Funk Apostles i det hele tatt ble til.
 
Prosjektet består av musikere som Henry har møtt på turnéer gjennom årene, nærmere bestemt fem av verdens mest kredible musikere, håndplukket for å bringe dette prosjektet til live.
 
Cory Henry startet sin karriere i kirken omringet av toner fra kirkeorgel og gospelsang. Med musikalske røtter i jazz, gospel og soul har han inkassert tre Grammy Awards. Valget av Hammond B3 som hovedinstrument trigger mange sterke følelser. Bare navnet på det legendariske orgelet kan få musikkelskere til å krølle seg i glede.
 

Cory Henry er en fremragende artist som virkelig kan å drive et band! Sammen med The Funk Apostles mikser de det beste av funk, soul og jazz og skaper et eget, rikt, fyldig og unikt lydbilde.

 

Cory Henry – Hammondorgel & vokal
Nicholas Semrad – keyboard
Adam Agati – gitar
Sharay Reed – bass
TaRon Lockett – trommer
Denise Stoudmire – vokal
Tiffany Stevenson – vokal

 

Dørene åpnes ca kl. 23:30
Konsertstart kl. 23:59, midnatt
Aldersgrense: 18 år (vergeordning tilgjengelig)
Begrenset sitteplasser

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

Er du mellom 13 og 21 år? Sjekk ut Bizzy!

Ungdom bosatt i Buskerud i alderen 13-21 år får gjennom Bizzy kjennskap til et bredt kulturtilbud, og mulighet til å benytte seg av dette til en akseptabel pris gjennom rabatterte billetter. Formålet er å øke ungdommens bruk av lokale og regionale kulturtilbud. Bizzy skal også stimulere til flere, mer varierte og relevante tilbud for målgruppa. Bizzys viktigste funksjon er å gi relevant informasjon om hva som skjer for ungdom i fylket.

Opplev kultur, vær bizzy!

 

Vergeordning

For at dere skal kunne komme inn må dere naturligvis ha kjøpt billetter og fylt inn et vergeskjema som dere sender i retur i god tid før konsert. NB! Lurt å sende dette inn nokså raskt siden det er begrenset vergeordninger per konsert. Vergeskjema finner dere her!

Reglene er: inntil to personer U18 kommer inn i følge av en edru voksen over 25 år. Alle vil bli merket med eget armbånd i døren, og verge kan ikke konsumere alkohol under konsert. Personer U18 må forlate lokalene umiddelbart etter endt konsert.

 

[event id=»15051″]

[festivalpass]

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien