NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018

Konsertinfo

01.07.2015
19:00
Kongsberg kino
Kr 415
Foto: Egil Hansen

Come Shine m/Jan Erik Vold, Knut Reiersrud, Knut Aalefjær og Eirik Tovsrud Knutsen

Den 51. utgaven av Kongsberg jazzfestival åpnes med publikums- og kritikerfavoritten Come Shine, etter hvert kjent som et av landets aller beste og mest samspilte liveband! 

Det er to år siden sist Come Shine gjestet festivalen, den gang aktuelle med et rykende ferskt comeback etter ti års pause. I løpet av tiden som har gått siden sist har bandet gitt ut albumet ”Red and Gold” til panegyriske anmeldelser, holdt en storslagen releasekonsert på hovedscenen i Den Norske Opera, turnert land og strand rundt i Norge og blitt et liveband i jazzens elitedivisjon.

Til konserten i Kongsberg kino onsdag 1. juli har Come Shine toppet laget med fire celebre gjester: Jazzpoeten Jan Erik Vold og gitarmagikeren Knut Reiersrud, samt to andre av landets ypperste spesialister på sine felt; slagverker Knut Aalefjær og hammondorganist Eirik Tovsrud Knutsen. Dette var også noen av gjestene Come Shine hadde med seg på sin storslåtte releasekonsert i operaen – og det er tydelig at samarbeidet ga mersmak!

Come Shine har vakt oppsikt med sine høyst originale tolkninger av jazzens standardlåter arrangert på oppfinnsomt vis av bandets pianist Erlend Skomsvoll. Kvartetten er kjent for sine energiske og engasjerende konserter, der lekenhet og formidlingsglede står i sentrum. Sjansene er store for at publikum kan forvente enda mer av dette når Come Shine, med vokalist Live Maria Roggen i spissen, har med seg Vold/Reiersrud/Aalefjær/Knutsen på scenen.

Come Shine med gjester består av:

Live Maria Roggen – vokal
Erlend Skomsvoll – piano og arrangement
Sondre Meisfjord – bass
Håkon Mjåset Johansen – trommer

Jan Erik Vold – dikt og stemme
Knut Reiersrud – gitar
Knut Aalefjær – perkusjon og melodisk slagverk
Eirik Tovsrud Knutsen – Hammond B3

www.comeshine.com

Ta en titt på minidoku’en som ble laget da Come Shine spilte inn sin siste plate Red and Gold i 2013: