05.07.2018 KL.13:00
Galleri Åkern
KR. 200,-

Christian Meaas Svendsen solo

Mange festivalgjengere har hatt store og overraskende konsertopplevelser på intime Galleri Åkern.

Nå kan de legge enda en ganske spesiell musikalsk opplevelse til sine konserterfaringer: Solokonsert med bassisten Christian Meaas Svendsen.

Christian Meaas Svendsen har i løpet av få år etablert seg helt sentralt i norsk jazz – og improvisasjonsmusikk. Han har musikalske fangarmer ut i mange retninger, så den ene dagen spiller han stille, østliginspirert musikk med Nakama, den andre dagen heftig energijazz med Momentum og den tredje kraftjazz med Paal Nilssen-Loves Large Unit. Dessuten kjenner vi han fra band som Duplex, Mopti og flere til. Og han spiller altså også solokonserter. Det fins vel knapt noen annen bassist som så til de grader har prøvd å utforske alle kontrabassens lydmuligheter. Han slår på bassen, han spiller med to buer samtidig, han dæljer løs med begge flathender samtidig, og sannelig sniker han også en legg rundt bassen og krummer tærne over strengene. 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.