Få billetter igjen!
fredag 06.07.18
Kongsberg Musikkteater

The Chick Corea Akoustic Band

Chick Coreas legendariske Akoustic Band er tilbake med John Patitucci på bass og Dave Weckl på trommer. På konserten har de med seg den norske saksofonkometen Marius Neset som gjest.

Konsertstart: 17:00 Pris enkeltbillett: 690/620,-

En sjelden begivenhet ventes når jazzikon og publikumsfavoritt Chick Corea tar med seg sitt legendariske Akoustic Band til Kongsberg Jazzfestival og gjestes på scenen av det norske jazzstjerneskuddet Marius Neset. Det er de originale bandmedlemmene fra Akoustic Band, med stilskaperne John Patitucci på bass og Dave Weckl på trommer, som nå kommer til Kongsberg.

Chick Corea er en av ytterst få jazzmusikere som har stjernestatus også blant musikkinteresserte langt utenfor kretsen av jazzlyttere. Helt siden han slo igjennom med Miles Davis på 1960-tallet, har han vært en musikalsk forgrunnsfigur. Med en aldri sviktende formidlingsglede har han greid å nå fram til et stort publikum med sin lyriske, swingende og melodiske musikk.

Saksofonist og komponist Marius Neset er med rette utnevnt til en av de mest lysende, unge musikere ikke bare i norsk jazz, men også i internasjonal sammenheng. I 2017 fikk Marius Neset Kongsberg Jazzfestivals store musikerpris, noe som gjør at han på sommerens festival blir å høre i tre forskjellige sammenhenger. En av dem er altså med trioen til Chick Corea. Det er lov å ha store forventninger! Kanskje får vi høre Corea-favoritter som La Fiesta og Spain? Uansett – dette blir definitivt et høydepunkt i Kongsberg Jazzfestivals historie!

Chick Corea (piano), John Patitucci (bass), Dave Weckl (trommer), Marius Neset (saksofon)

NB: Det selges kun et begrenset antall sitteplasser til denne konserten. 

Tider:

Dørene åpner kl. 16. Konsertstart kl. 17.

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien