Få billetter igjen!
fredag 06.07.18
Kongsberg Musikkteater

The Chick Corea Akoustic Band

Chick Coreas legendariske Akoustic Band er tilbake med John Patitucci på bass og Dave Weckl på trommer. På konserten har de med seg den norske saksofonkometen Marius Neset som gjest.

Konsertstart: 17:00 Pris enkeltbillett: 690/620,-

En sjelden begivenhet ventes når jazzikon og publikumsfavoritt Chick Corea tar med seg sitt legendariske Akoustic Band til Kongsberg Jazzfestival og gjestes på scenen av det norske jazzstjerneskuddet Marius Neset. Det er de originale bandmedlemmene fra Akoustic Band, med stilskaperne John Patitucci på bass og Dave Weckl på trommer, som nå kommer til Kongsberg.

Chick Corea er en av ytterst få jazzmusikere som har stjernestatus også blant musikkinteresserte langt utenfor kretsen av jazzlyttere. Helt siden han slo igjennom med Miles Davis på 1960-tallet, har han vært en musikalsk forgrunnsfigur. Med en aldri sviktende formidlingsglede har han greid å nå fram til et stort publikum med sin lyriske, swingende og melodiske musikk.

Saksofonist og komponist Marius Neset er med rette utnevnt til en av de mest lysende, unge musikere ikke bare i norsk jazz, men også i internasjonal sammenheng. I 2017 fikk Marius Neset Kongsberg Jazzfestivals store musikerpris, noe som gjør at han på sommerens festival blir å høre i tre forskjellige sammenhenger. En av dem er altså med trioen til Chick Corea. Det er lov å ha store forventninger! Kanskje får vi høre Corea-favoritter som La Fiesta og Spain? Uansett – dette blir definitivt et høydepunkt i Kongsberg Jazzfestivals historie!

Chick Corea (piano), John Patitucci (bass), Dave Weckl (trommer), Marius Neset (saksofon)

NB: Det selges kun et begrenset antall sitteplasser til denne konserten. 

Tider:

Dørene åpner kl. 16. Konsertstart kl. 17.

Andre artister

Energimølla
Torsdag 4. juli / Kl: 23:59

Elephant9

Gamle Norge
Onsdag 3. juli / Kl: 13:00

Gamle Norge-pass

Gamle Norge
Lørdag 6. juli / Kl: 22:30

Åge Aleksandersen & Sambandet

Kongsberg kirke
Lørdag 6. juli / Kl: 23:59

Jimetta Rose & The Voices of Creation

Kirketorget
Onsdag 3. juli / Kl: 11:00

GAVEKORT – KONGSBERG JAZZFESTIVAL

Kongsberg kirke
Torsdag 4. juli / Kl: 17:00

HORTA: Elias Akselsen/ Stian Carstensen/ Ola Kvernberg