UTSOLGT!
torsdag 08.07.21
Gamle Norge

CC Cowboys

I 2020 feiret CC Cowboys 30 års jubileum, og i 2021 gjester de Kongsberg Jazzfestival for en storslått konsert i torsdagens sene timer.

Konsertstart: 22:30 Pris enkeltbillett: 550,-

CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artister i radio- og konsertsammenheng. Siden slutten av 80-tallet har CC Cowboys gitt ut et tosifret antall album, som alle har oppnådd gode omtaler og salgstall. Bandet er kjent for å være et av landets mest hardtarbeidende liveband. Med låter som «Tigergutt», «Harry» og «Nå kommer jeg og tar deg» er det gode sjanser for mye allsang og bra stemning denne sommerkvelden i bakgården på Gamle Norge.

I 2020 feiret CC Cowboys sitt 30 års jubileum med å gi ut et livealbum som ser bakover og et nytt album som ser framover.  CC Cowboys har turnert uten stans i over 15 år, og har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum – noe CC Cowboys har slått og til stadighet slår fast for publikum.  

Konsertstart kl. 22:30
Dørene åpner kl. 21:00

NB! Det er viktig at publikum som ønsker å sitte samlet kommer samtidig. 

 

Refusjonsgaranti

Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake. Dersom arrangement og kapasitet må skaleres ned, vil billettkjøperne som var tidligst ute få prioritet. 

Andre artister

Jazzboksen
Lørdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat lørdag

Gratis
Jazzboksen
Fredag 5. juli / Kl: 12:00

Jazzprat fredag

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Jazzprat torsdag

Gratis
Jazzboksen
Onsdag 3. juli / Kl: 14:00

Jazzprat onsdag

Gratis
Bilde av Fieh
Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 23:59

Fieh

Steinhuset
Onsdag 3. juli

Jubileumsplakat