04.07.2019 KL.22:30
Christians kjeller
KR. 350,-

Busk, Eriksen & Sjøstrøm

Gjør det klar for en forrykende kveld i byens fineste bakgårdsrestaurant

Fra New Orleans, på kryss og tvers gjennom Mississippi, og til Memphris – har Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm nærmest blitt tatt i mot som helter, både av publikum og lokale musikere. Trioens musikk gjenspeiles i bandets landevei – sammen har de servert musikk med en dyp forankring i sørstatens bluestradisjoner, ispedd Memphis rock’n roll og New Orleans R&B.

Nå kommer trioen hjem, og gjester Kongsberg Jazzfestival med deres kjente amerikansk appell. Vidar Busk har ved flere anledninger bevist at man ikke trenger å være født i USA for å spille blues i verdensklasse, det samme gjør Daniel Eriksen – med sitt fremragende gitarspill som alltid leverer forrykende show. Trioen toppes av et fyrverkeri av en perkusjonist og trommeslager, Stig Sjøstrøm – som tilfører både ‘trøkk’, eleganse og dampende rytmer.   

Gjør det klar for en forrykende kveld i byens fineste bakgårdsrestaurant.

 

Vidar Busk – vokal, gitar
Daniel Eriksen – gitar
Stig Sjøstrøm – trommer

 

Dørene åpnes ca kl. 21:30
Konsertstart kl. 22:30
Aldersgrense: 20 år

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.