torsdag 06.07.17
Kirketorget

Blood, Sweat & Tears + Level 42

Konsertstart: 18:00 Pris enkeltbillett: 720,-,-

To soulband i verdensklasse er klare for å lage en forrykende soulfest på Kirketorget. Blood, Sweat & Tears og Level 42 utgjør en solid kraftpakke av fengende og funky hybridmusikk med fete blåserrekker! Den norske vokalfavoritten Ole Børud skal gjeste Blood, Sweat & Tears på deres konsert.

BLOOD, SWEAT & TEARS har hatt en svimlende, stjernespekket medlemsliste og flere gigantiske pophits i løpet av sin 50 år lange historie. Vi nevner store musikere som Randy Brecker, Jaco Pastorius, Mike Stern og episke hits som «Spinning Wheel» og «And When I Die». Bandets skiftende besetning har vært et av dets kjennetegn – og gjør at musikken aldri stagnerer og stadig når ut til nye generasjoner musikkelskere. Soul, rock og jazz i smidig og funky forening – perfekt for en torsdagskveld på Kirketorget!

Level 42 herjet hitlistene på 80-tallet med låter som «Lessons of Love», «Something About You» og «Running In The Family». De ble fort kjent for sin funkinspirerte og dansbare popmusikk med tydelige jazzharmonier. Bassisten Mark King skapte bandets tydelige signatur med sitt lynraske basspill og karakteristiske slapstil. Level 42 har gitt ut 11 album, som har solgt i mer enn 31 millioner eksemplarer på verdensbasis.

Kl. 18:00 Dørene åpnes 
Kl. 19:00Blood, Sweat & Tears  
Kl. 21:30 Level 42
18 års aldersgrense.

NB:

Tidligere annonserte Tower of Power har blitt avlyst og erstattet med Level 42. Dersom du har billett til Blood, Sewat & Tears + Tower of Power, gjelder denne for dobbeltkonsert med Blood, Sweat & Tears + Level 42. Dersom du ønsker å refundere billett, ta kontakt med Billettservice på 815 33 133. 

Andre artister

Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 19:00

Veslemøy Narvesen

Energimølla
Onsdag 3. juli / Kl: 21:00

Gard Nilssen Acoustic Unity + Emmeluth & Møster

Kongsberg Musikkteater
Torsdag 4. juli / Kl: 21:00

John Scofield & Dave Holland Duo

Christians kjeller
Onsdag 5. juli / Kl: 20:30

Amund Maarud Trio

Jazzboksen
Onsdag 5. juli / Kl: 14:00

Jazzprat med Now’s the Time: Thomas Hylland Eriksen & David Murray

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat med Now’s the Time

Gratis