onsdag 07.07.21
Gamle Norge

Bjørn Eidsvåg

Hele Norges Bjørn Eidsvåg gjester Kongsberg Jazzfestival

Konsertstart: 20:00 Pris enkeltbillett: 550,-

Bjørn Eidsvåg klarer gjennom sin visepoesi å sette ord på tanker og opplevelser som svært mange kjenner seg igjen i. Låtene er på samme tid hudløs ærlige og sårbare, og treffer midt i hjerterota. 

Utdanningen som prest og erfaringene fra jobb i psykiatrien, har inspirert Bjørn Eidsvågs låter og måten han formidler dem på. Han er av landets mest folkekjære artister gjennom tidene,  og har alltid stått på barrikadene for retten til å si og være hva man vil, uavhengig av hvem man er glad i og hva man tror eller ikke tror på. Han har et sterkt ønske om å engasjere seg med publikummet sitt om alle aspekter ved det å være menneske. Derfor bærer lyrikken hans preg av de store tinga – spørsmål som tro, kjærlighet, anger og tvil blir elegant tatt for seg i vakre sanger. 

Siden debuten i 1976 har Bjørn Eidsvåg utgitt 25 plater og blitt tildelt Spellemannsprisen fire ganger. Han er utdannet cand.theol ved Det teologiske Menighetsfakultet i Oslo i 1980, og er ordinert prest. Bjørn Eidsvåg er fremdeles en av Norges mestselgende artister, og har alltid turnert mye. Fra 80-tallet har han ligget stødig med ca. 80 konserter per år i Norge og Danmark, og opparbeidet seg et svært dedikert publikum.
 
 
Dørene åpner: 18:30
Konsertstart: 20:00 
NB! Det er viktig at publikum som ønsker å sitte samlet kommer samtidig. 
 
Foto: Sarah Angelica Spilling
 

Refusjonsgaranti: 

Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake. Dersom arrangement og kapasitet må skaleres ned, vil billettkjøperne som var tidligst ute få prioritet.

Andre artister

Kirketorget
Onsdag 3. juli / Kl: 11:00

GAVEKORT – KONGSBERG JAZZFESTIVAL

Kongsberg kirke
Torsdag 4. juli / Kl: 17:00

HORTA: Elias Akselsen/ Stian Carstensen/ Ola Kvernberg

Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 19:00

Veslemøy Narvesen

Energimølla
Onsdag 3. juli / Kl: 21:00

Gard Nilssen Acoustic Unity + Emmeluth & Møster

Kongsberg Musikkteater
Torsdag 4. juli / Kl: 21:00

John Scofield & Dave Holland Duo

Christians kjeller
Onsdag 5. juli / Kl: 20:30

Amund Maarud Trio