05.07.2019 KL.19:00
Energimølla
KR. 450,-

Bill Frisell trio

Ikonisk gitarist med spennende trio!

Komponist og gitarist Bill Frisell har vært med på å påvirke musikken rundt oss i flere tiår og er anerkjent som en av de ledende gitaristene i jazzens historie. Nå tar han på ny turen til Kongsberg Jazzfestival

Frisell er kjent for samarbeid med blant annet Paul Motian, Elvis Costello og John Zorn i tillegg til en rekke egne prosjekter. Med lang fartstid i forskjellige trioer gleder vi oss nå til å få oppleve han sammen med Thomas Morgan og Rudy Royston.

Morgen er en av de mest etterspurte bassistene på den internasjonale jazzscenen og Royston utfyller trioen med sitt karakteristiske og dynamiske spill.


Bill Frisell – gitar
Thomas Morgan – bass

Rudy Royston – trommer

 

Dørene åpnes ca kl. 18:15
Konsertstart kl. 19:00
Aldersgrense: 18 år
Begrenset antall sitteplasser.

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

 

SÆRINGPASS | Pris: 1 500,-Gir tilgang til alle konserter på Smeltehytta,
Galleri Åkern og nattkonsertene på Energimølla! Billetten må byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand.
KJØP
SÆRINGPASS
2020
FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 450-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2022 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.