03.07.2019 KL.22:00
Gamle Norge
KR. 490,-

Bernhoft & The Fashion Bruises

Fenomenet Jarle Bernhoft er tilbake med nytt album og med sitt faste band, The Fashion Bruises

Bernhoft har utvilsomt evnen til å begeistre publikum, noe vi opplevde senest i 2014 da han sist besøkte Kongsberg Jazzfestival foran et stappfult publikum på Kirketorget. Om Bernhoft har en programerklæring, er det at han ønsker å få folk til å danse og tenkte samtidig. Det gjelder i høyest grad også på albumet «Humanoid» som ble sluppet i august, 2018 sammen med hans faste band.

Med The Fashion Bruises har jeg funnet en spilleglede som er helt perverst sterk, jeg gleder meg som en tenåring til turné. Jeg er helt overbevist om at det er det beste bandet jeg har vært med i, og bedre enn de fleste band du får se i år, sier Bernhoft selv. 
 
Han forteller videre at han gleder seg til å få spille låtene live for publikum, og at tematikken på «Humanoid» vekselvis skifter mellom hans optimistiske og desillusjonerte syn på verden. 
 
Plata har blitt formet av omveltningene i verden vi lever i, der ting som miljøkrisen og flyktningeproblematikk skaper stadig større motsetninger mellom mennesker. Det nye albumet består av låter som er hakket mer up-beat enn tidligere materiale, og har anslag av ren rock, uten at Jarle vil gi det stempelet «retro». 

Jeg har blitt 42 år, og analyserer alle mine smaksvalg. Bortsett fra når jeg lager låter, vel og merke. Det er frirommet mitt, hvor jeg slipper meg løs. Selv om albumet er hakket mer rocka enn tidligere, bærer det også i seg elementer man kjenner igjen fra de andre soloalbumene min.

 

Jarle Bernhoft – vokal
Nicolay Tangen – keyboard
Vemund Stavnes – bass
Fredrik Wallumrød – trommer

 

Dørene åpnes ca kl. 20.00.
Konsertstart kl. 22.00.
Aldersgrense: 20 år

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

Foto: Jørgen Nordby

 

 

GAMLE NORGE-PASS | Pris: 1 540,-Gamle Norge-pass gir adgang til alle festivalens konserter på Gamle Norge, alle dager, forutsatt kapasitet. 20-års grense. Begrenset antall. KJØP
GAMLE NORGE PASS
2023
FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.