onsdag 06.07.22
Magazinet – Quality Hotel Grand

Bebop & Business 2022

Bebop & Business endelig tilbake! Årets tema: Hvorfor går vi på jobb? Om motivasjon, ledelse, drivkraft og verdier

Konsertstart: 10:00 Pris enkeltbillett: 1490/2990 ,-

Gjennom temaet «Hvorfor går vi på jobb», ønsker vi å belyse områder som motivasjon, ledelse, verdier, drivkraft, mot, mestring og arbeid i en sosial, samfunnsmessig og økonomisk utvikling.

Blant årets foredragsholdere finner vi navn som: Geir Aker (kjent som Fenriken i Kompani Lauritzen), Silje Løkeng, Espen Rostrup Nakstad, Fredrik Neumann, Maria S. Walberg, Stig Mebust, Terje Stykket, Bjørn Z. Ekelund med flere. 

Hva er det jobben betyr for den enkelte og vedkommendes identitet? Ser jobblivet annerledes ut i 2022 enn i 2010 og hvordan blir det i fremtiden? Vil valgene i større grad preges av verdivalg og samfunnsansvar fremover? Påvirker ekkokamre og algoritmer vår tenkning rundt dette?

Hva gjør at noen utsetter seg for krevende arbeid; økonomisk, fysisk eller mentalt – og andre velger trygghet og rutine som sin vei? Hva med de som faller utenom? Noen jobber med områder som har en større samfunnsmessig betydning, Hva er motivasjonen for å drive med dette? Ville det ikke vært enklere å velge noe annet?

På Bebop & Business bestreber vi minst mulig bedriftspresentasjoner og mest mulig personlige fortellinger, samtaler og diskusjoner, kombinert med kulturelle overraskelser.

Dette og mye mer vil bli belyst av våre spennende foredragsholdere og inspiratorer, våre erfarne ledere og de unge håpefulle. Etterpå går vi ut i sommerkvelden og feirer åpningen av Kongsberg Jazzfestival.

Årets konferanse går av stabelen fra klokken 10 til 15 onsdag 6. juli på Magazinet hos Quality Hotel Grand.

Mer info og påmelding på bebopbusiness.no 

Andre artister

Kirketorget
Onsdag 3. juli / Kl: 11:00

GAVEKORT – KONGSBERG JAZZFESTIVAL

Kongsberg kirke
Torsdag 4. juli / Kl: 17:00

HORTA: Elias Akselsen/ Stian Carstensen/ Ola Kvernberg

Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 19:00

Veslemøy Narvesen

Energimølla
Onsdag 3. juli / Kl: 21:00

Gard Nilssen Acoustic Unity + Emmeluth & Møster

Kongsberg Musikkteater
Torsdag 4. juli / Kl: 21:00

John Scofield & Dave Holland Duo

Christians kjeller
Onsdag 5. juli / Kl: 20:30

Amund Maarud Trio