08.07.2016 KL.13:00
Galleri Åkern
KR. 200,-,-

Beam Splitter

Beam Splitter er Henrik Munkeby Nørstebø (trombone) og Audrey Chen (stemme). Denne utsøkte duoen farter verden rundt og får overalt sterkt anerkjennende mottakelse. Nå er de klare for Kongsberg Jazzfestival med konsert i det særpregede kunstgalleriet Åkern.

Audrey Chen kommer fra USA og Henrik Munkeby Nørstebø fra Trondheim. De fant sammen i duoen Beam Splitter i mai 2015. Lydkildene er trombone og stemme – og det er givende å følge dialogen mellom de to. De både samsnakker og river seg løs fra hverandre. De går inn i lavmælte, skjøre lydvekslinger som kan brytes av temperamentsfulle utbrudd, og duoen makter å balansere mellom det ekstatiske og det kontrollerte.

Når duoen setter i gang på Galleri Åkern den 8. juli, kommer de rett fra turnéer på New Zealand, i Argentina og Brasil. Vi kan forvente to musikere som kjenner hverandre godt, som er trygge på hverandre og som er godt samspilt!

Henrik Munkeby Nørstebø (trombone), Audrey Chen (stemme)

In English:

Beam Splitter consist of Henrik Munkeby Nørstebø (trombone) and Audrey Chen (voice). This exquisite duo have been travelling around the world to a very appreciative reception. Now they are ready for Kongsberg Jazzfestival with a concert in the distinctive art gallery Åkern.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.