torsdag 05.07.18
Barnivalparken

Barnivalen torsdag

Barnivalen er Kongsberg Jazzfestivals egen barnefestival som foregår hver dag i Magasinparken. På programmet står konserter, workshops og mange morsomme aktiviteter for barn i alle aldre. 

Konsertstart: 11:00 Pris enkeltbillett: 150/100,-

På Barnivalen torsdag kan du oppleve: 

Swing’it Spiller Disney kl. 11:30

Liker du Disney? Liker du jazz? Da er dette det perfekte showet for deg! 
 
Swing’it Dixieband serverer kjente og kjære Disney-låter forkledd i dixieland og swing og serverer et artig show for både unge og gamle. Med over 200 000 views på Youtube har Disney-låtene deres slått an over hele verden, og nylig har de også gjort Disney-cover på Norske Talenter, der de nådde helt til semifinalen!
 
Dette er et helt annerledes band som du ikke bør gå glipp av!

Lysdafari kl. 12:15 og 15:15

Bli med musikerne Simen og Mikkel på lydsafari! Her kan du få prøve ulike instrumenter, synge og ha det gøy med musikk. Passer for barn i alle aldre.

Brageteatret: Teaterkomiteen kl. 12:30 og 14:00

-forestillingen der Barnival-publikummet er med på å bestemme historien!

Kommer det 800 løver ned fra taket? Lukter monsteret spy eller promp? Får helten lasersyn eller rosa hår? Eller skjer det noe helt annet? Du bestemmer!

Alle historier har blitt til en gang. Noen har tenkt på hva hovedpersonen driver med, hvilke valg den slemme skurken tar og om fortellingen ender godt eller dårlig. Noen må ta valgene slik at spennende ting kan skje. Å lage en historie handler nemlig mest om å ta valg – stjele flyet eller ikke, kysse gutten eller ikke, gjemme seg eller ikke, rekke opp hånda eller ikke. Teaterkomiteen er en improvisert forestilling der publikum på forskjellig vis er med og påvirker handlingen. Passer for alle fra 5 år.

Selda Ekiz kl. 13:00

Vi har gleden av å invitere til et forrykende show med eksplosjoner, flammer, vann, røyk og smell! Møt den kjente og populære programlederen, fysikeren og edutaineren Selda Ekiz. Du kjenner henne sikkert fra NRK Super, der hun entusiastisk har vist deg hvorfor fysikk er interessant og morsomt. Hun har også vært programleder for Påskemorgen og ANNO.

Under årets Barnival kommer hun til oss med et spennende og lærerikt fysikkshow. Dette blir gøy for både barn og voksne, og noen heldige barn blir også invitert opp på scenen for å delta på noen av eksperimentene.

Vokalworkshop med Sigrid kl. 13:45 

Bli med inn i en verden av lyder! Hva gjør at vi lager lyd, og hvordan kan vi skape musikk sammen, i nuet? Sigrid Strand Stiberg har en bachelorgrad i musikkvitenskap fra Universitet i Oslo, og har sunget i vokalensemblet Oslo 14 i flere år. Kan du noen bokstaver? Eller klarer du kanskje å si hele alfabetet? Vi skal sette sammen bokstavlyder og gjøre dem om til en stor sang!

Syngende Politi kl. 14:30

Politiet kommer på besøk i Barnivalparken. De skal holde konsert og ha med seg masse morsomt stasj publikum skal få se på. Bli med da vel!

Drivhuset Workshop kl. 11:00-16:00

Drivhuset musikkverksted presenterer et musikkverkstedstelt der deltakerne kan utfolde seg på tre ulike instrumentgrupper med hver sin instruktør og også være med når alle smågruppene spiller sammen som et stort band. Kom og prøv elektro, slagverk, og stræng med Isak Anderssen, Ulrik Ibsen Thorsrud og Jon Halvor Bjørnseth!

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien