06.07.2023 KL.11:00
Barnivalparken
KR. 150,-

Barnivalen torsdag

Vi fyller Barnivalparken med konserter, gøyale aktiviteter, verksteder med musikk og sang, hoppeslott, teater og god stemning i tre hele dager!

Barnivalen er en festival for, av og med barn og unge. Og våre fantastiske funksjonærer er med og arrangerer, slik at dere kan få oppleve alt det morsomme som skjer i parken.
 
På Barnivalen i år får vi besøk av mange kjente og kjære artister. På torsdag kommer:
 
  • Juba Tuba
  • Swing’It
  • Flying Seagulls
  • CFSN Art Workshop

…og masse mer!

JUBA TUBA

Møt Knutsen og Ludvigsens vidunderlige, merksnodige, underfundige, barnslige og likevel dypt alvorlige, filosoferende verden.

JUBA TUBA er en konsert viet musikken til Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen – alias Knutsen og Ludvigsen. Karianne Kjærnes, Camilla Susann Haug og Eldrid Johansen synger og spiller kazoo, Lars Andreas Haug er med på tuba. Noen sanger framfører musikerne alene, andre kan alle være med på! Så det er bare å gjøre seg klar for en tur inn i tunnelen, hvor du kanskje møter ei ku? eller en grevling? Bli med på matpakkevisa, eller bare vær dum og deilig!

 

Swing’it

Swing’it tar med publikum på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanteren til 1920-tallets New Orleans. De spiller fengende og underholdende dixieland, med humor, kleine vitser, tre bøtter sjarm og en ustemt banjo – servert med stråhatter, tveroversløyfer og masse spilleglede. I vinter gjorde Swing’it seg bemerket over hele landet etter sin deltakelse i den norske finalen i Melodi Grand Prix – kanskje fikk du dem med deg? 

 

Viggo Venn

Direkte fra Storbritannia kommer Viggo Venn til hjembyen Kongsberg for å lage et helsprøtt famileshow for små og store på Barnivalen! 

 

The Flying Seagulls

Gjøglere, klovner, musikere, kunstnere og underholdere av alle slag fra kompaniet The Flying Seagulls skal prege Barnivalparken med sprell og gjøglerier. De er lek- og latterspesialister som tror på at et daglig smil burde være en rettighet for alle barn. Og deres humanitære arbeid, i latterens navn, finner du over hele verden. 

Gatekunst workshop med CFSN 

Velkommen til spray workshop med CFSN! Her får du spraye et maleri med farger fra spraybokser. En kjempepopulær aktivitet på fjorårets Barnival, som vi gleder oss til å ha med oss i år også. 

 

Billetter:

Dagspass for både voksne og barn koster kr 150. Tredagerspass koster kr 290 og kan kjøpes her.

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.