torsdag 07.07.22
Barnivalparken

Barnivalen: Rasmus & Verdens Beste Band

Dette bandet har gitt ut fem barneplater, mottatt tre spellemannspriser, laget musikk til fire sesonger av NRK Super-serien ”Kosinus” og spilt på en haug norske festivaler, skoler, barnehager,  samt vært solist med symfoniorkester!

Konsertstart: 15:15 Pris enkeltbillett: 200,-

Rasmus og Verdens Beste Band ble startet i 2007. Blant bandets mest kjente sanger er: Puppan te pappa, Daniel datt i do, Fiskebolla i sjokoladesaus, Kosinus sangen, Mor og far sin sang, Ballongsangen og Banjo på badet. I tillegg til å lage ganske tullete sanger, er bandet kjent for å skrive om temaer som kanskje ikke er så vanlig i barnemusikk. Eksempler på dette er:  Gutten på stranda, Fyllikan i bakgården, Farmor og mormor og Verdens fineste katt. Bandet har hatt ulike besetninger. I 2021 består bandet av, Kriss Stemland (piano, dobro m.m.) , Morten Berger Stai (kontrabass) og Rasmus Rohde (gitar m.m.). 

Kriss Stemland – piano/dobro/husorgel/sang 
Kriss er etnisk nordlending, men har sognet til Trondheim siden 2003. Han har utmerket seg  som en habil multiinstrumentalist, og opptredt som medlem i Hopalong Knut, og i bandene til Ida Jenshus, Rita Eriksen, Aslak Borgersrud og Charlotte Audestad. I tillegg har han fått  mulighet til å spille sammen med et helt lass andre artister, bl.a. Sissel Kyrkjebø og Morten  Abel.

Morten Berger Stai – kontrabass/sang
Morten er fra trondhjemmer og utdanna musiker fra Universitet i Stavanger og Trondhem. Han har studert palestinsk musikk, gitt ut flere plater og spiller i Cecilie Grundt Quintet, BounceAlarm, Snirkelsongar, Sondre Ferstad Ensemble, BenReddik osv. 

Rasmus Rohde – gitar/sang 
Rasmus kommer fra Ila i Trondheim. Han er tekstforfatter, komponist, musiker og noen ganger dramatiker.  I mange år spilte han argentinsk tango, og har dessuten skrevet mye  teatermusikk. I 2019 ga han ut en egen soloplate, som bl.a. inneholder duetten
«Har du glemt» med Ida Jenshus. I 2014 fikk han Trondheim kulturpris og Teskjekjerringprisen i 2017.

Barnivalen er åpen torsdag-lørdag fra kl. 11-17. En billett til Barnivalen gir inngang en hel dag. Ønsker du å være med på Barnivalen flere eller alle dager, har vi også et 3-dagers pass. Velkommen!

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien